2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 5901 بازدید | 461 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم میشه به منم بگی ک منو عشقپ بهم میرسیم؟اگه آره چه زمانی؟حالم خیلی بده

واسه حالت انرژی مثبت می‌فرستم خوب شید چشماتو ببند سه تا نفس عمیق بکش

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
الله اعلم

خب از حس شش بگو چون این دوتا هم رو دوست داشتن پسره اومد دوبار خواستگاری قرار بله برون گذاشت زنداداش پسره اومد خراب کرد همه چی رو حالا نه پسره ازدواج میکنه نه دختره دقیقا یک سال ونیم هست  بهم خورده

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
الله اعلم

خانوادش چندجا پسره رو بردن خواستگاری میره پسره دعوا راه میندازه بهم میزنه میاد دختره هم هنوز دلش پیش اونه ولی اصلا باهم ارتباط ندارن

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

یکی بگه من باردارم یا نه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

از جاهای متروکه بگید که تا حالا تجربه داشتید

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خب از حس شش بگو چون این دوتا هم رو دوست داشتن پسره اومد دوبار خواستگاری قرار بله برون گذاشت زنداداش ...

ستاره هاشون اگه جفته امکان رسیدن داره وگر نه. نه

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
خواهر جان علم غیب ندارم😊

بهم بگو چجور شوهری میکنم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
ستاره هاشون اگه جفته امکان رسیدن داره وگر نه. نه

خب من از کجا بدونم جفت هستن یا نه؟ از هر کی میپرسیم میگن اگه ازدواج کنن عالیع 

من تو خونمون شب ها همیشه صداهای ترسناک میومد و یبار در. قوری به سمتم تو آشپزخونه پرت شد و یک بارم پوست کن روی اوپن واسع خودش حرکت کرد اما بعد اینکه طلسم رو پیدا کردم دیگه هیچکدوم از. اون اتفاقات نیفتاد

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد