2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 453 پست
کانت کدوم کاربر .اسم کاربرو لطفا بگو با اینکه میترسم ولی مریضم 😄😄

پس مریضی من مسریه تو هم گرفتی😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس مریضی من مسریه تو هم گرفتی😂

تو هنوز داری میخونی؟ 🤣🤣

فردا شب باز بیا ، میذارم 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

اطاعت امر

مرسی ☹😆

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

بچه ها شب با ارامشی داشته باشید فردا شبم ساعت ۲۲.۲۳ دوباره براتون داستانای مثل مادربزرگ میگم 

شب بخیر 😗❤

ی سوال مهم...من فک می کنم جن یا سحری تو بدنم باشه.ایا زردچوبه باعث اسیبشون میشه؟من ناشنا زردچوبه یا ...

شاید مشکل گوارشی داری

منم حالم بهم میخوره و انگار اب و روغن تو دلم ماسیده 

چیزایی دیدم اگه تعریف کنم در لحظه سکته میکنی

حالا دور از جونم 😂  تعریف کن اینجا من دیگه باید برم بقیه بخونن صبحم میام میخونم 

شاید مشکل گوارشی داریمنم حالم بهم میخوره و انگار اب و روغن تو دلم ماسیده

من اولین بار امروز خوردم گفتن پاکسازی میاره..ظهرش سردردشدید گرفتم و تپش قلب و لضطراب شدید حالت تهوع..و سرشب دیوانه شده بودم و حالت جنون و فشار عصبی بالا ک وقتی چند تاسوره خوندم اروم شدم

همه چیز برمیگرده ب افکار انسان چون ذهن انسان خالق هست و ب هرچی ک فکر کنه همون رو در ذهن خلق می‌کنه و وقتی ب این چیزا فکر کنه در فاز ترس قرار می‌گیره حتی ممکنه توهم بزنه 

همههههه چیز اطرافمون انرژیه و حالا مختاری ک این انرژی رو در فاز ترس صرف کنی یا فاز مثبت