2777
2789

مال خودم معایبش( وسواس داره وسواس تمیزی اینش خیلی آزار دهنده اس ۲ حرف حرف خودش کلی نظر میپرسه باز کار خودش رو میکنه ۳ چیزی خراب بشه عمرا درستش کنه )

حالا ویژگی های خوبش ( خیلی مهربون و حامی تمام مناسبت هارو همیشه یادش ۲ خیلی آروم و خیلی کم عصبانی میشه ۳ تو کارای خونه همیشه کمک میکنه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی مهربونه

برام همیشه کادو میخره

درکم میکنه

وقتی من عصبانی میشم اونم عصبانی میشه دعوا بدتر میشه

رفیق بازه  البته دوستاش همشون کاسبن و ادمای درستی هستن 

خیلی مجردی مسافرت میره البته من کار دارم نمیتونم همراهش برم

خیلی مهربونهبرام همیشه کادو میخرهدرکم میکنهوقتی من عصبانی میشم اونم عصبانی میشه دعوا بدتر میشهرفیق ب ...

ویژگی های مثبتش خوبه همه آدما مجموعه ای از ویژگی های مثبت و منفی ان بمونید برای هم🤍

از پدر و مادرم بیشتر مراقبم هست از پوستم تا اندامم که لاغر بشم یکم تا رنگ پریدگی صورتم دندونام تمام اجزای بدنم حواسش هست بهترین قرص ها رو می‌خره بهم تذکر میده میگه به خودت برس رنگت پریده لاغر شدی پوستت داره جوش میزنه برو به دندونت برس خیلی به روحیه ام اهمیت میده گوشی دست خودش ی شیایومی سادست ولی گرانترین گوشی رو میزاره توی دست من خیییییلی هوامو داره کارکن هست اهل دود نیست رفیق باز نیست تنها ایرادش خییییلی روم حساسه روی لباسم 

از پدر و مادرم بیشتر مراقبم هست از پوستم تا اندامم که لاغر بشم یکم تا رنگ پریدگی صورتم دندونام تمام ...

چه ویژگی های خوبی خدا نگهش داره واست عیب نداره ویژگی های خوبش اون حساس بودن رو می‌پیچونه 

چه ویژگی های خوبی خدا نگهش داره واست عیب نداره ویژگی های خوبش اون حساس بودن رو می‌پیچونه

چادر نمیگه بپوش مثل همه مانتو جلوباز و .....میپوشم اما میگه لباس باز و چسبون نپوش مانتو کتی نپوش مانتوم تا سرزانوم هست با مردها دست نده موقع سلام کردن فقط بابام و داداشم اجازه دارم

چادر نمیگه بپوش مثل همه مانتو جلوباز و .....میپوشم اما میگه لباس باز و چسبون نپوش مانتو کتی نپوش مان ...

منم همسرم از لباس تنگ و چسبون خوشش نمیاد حتی رو یقه باز هم حساس ولی بقیه موارد رو اوکی روی یقه خیلی خیلی حساس

منم همسرم از لباس تنگ و چسبون خوشش نمیاد حتی رو یقه باز هم حساس ولی بقیه موارد رو اوکی روی یقه خیلی ...

دقیقا منم همینطوری هستم چون خیلی سفیدم و بور و بقول خودش گوشت خوبی هستم خخخخخخخخخ