2777
2789
عنوان

همسایمون همیشه میاد وسیله میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 53 پست
برو ازش بگیر دفعه دیگم هیچی بهش نده زنیکه پرو بعضیا خیلی دیگه سواستفاده میکنند زودپزتم خراب بشه برات ...

الانم احتمالا خرابش کرده که پس نمیاره

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه میاد میبره تا یک ماه شده نیاورده.. جدیداا گوسفند کشته فک کنم کل گوسفند و بخورهه بیارهه😂😂

براتون گوشت آورد؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

چقدر بعضیا بد بخت و حقیرن

خب زود پز نداری تو قابلمت بپز غذاتو کاسه ی گدایی دستت نگیر

میگن گشنته ب شکمت سنگ ببند ولی گدایی نکن 

والا ما زودپز مامانمو اصلا استفاده نکردیم جدید هم نخریدم چون عادت نکردیم و غذا رو زود تو قابلمه بار میذاریم انصافا خوشمزه تر هم میشه

برای خودمم نمیخوام بخرم چون میدونم بلا استفاده میمونه

برو فردا صبح پسش بگیر بگو مهمون دارم باید زود غذا رو بار بذارم.کم رو بازی رو بذار کنار

دقیقا همین کار رو انجام بده استارتر و اگر گفت غذا توشه بگو منتظر میمونم تا خالی کنی 

پس چه مرگشه

یه همسایه داشتیم میاومدازهمسایه قابلمه بزرگ می‌گرفت کارشوراه میانداخت تایه روزاتفاقی رفتن راه پله گفته بودتواینهمه قابلمه داری چرامیای میگیری گفته بودآخه دوست ندارم کج یاکثیف بشه بعدکی سیم بکشه خشک کنه بچینه.....یعنی اینقدرمردم سواستفاده گر 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
همیشه میاد میبره تا یک ماه شده نیاورده.. جدیداا گوسفند کشته فک کنم کل گوسفند و بخورهه بیارهه😂😂

کارد بخوره به شکمشون 

خب بجای گوسفند یه زودپز میخرید  

میمونه تا بشورم... بقران دوبار اومده گفتم غذا داره صبر کرد

بگو با غذا بردم خونه مادرم،گفتم اون درش چفت میشه ک نریزه،هنوز نیاوردم

هر دفعه اومد بگو هنوز نیاوردم یادم میره،

مگه روش سنگ پای قزوین باشه ک مثلا بعد ۳ دفعه بازم بیاد سزاغش

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤