2777
2789

دندون بچم خراب شده و ابدا تاکید میکنم ابدا همکاری نمیکنه 

حتی برای معاینه یا عکس گرفتن 

گفتم با بیهوشی انجام میدن ک هر کلینیکی قبول نمیکنه بعدم گفت حدود سی میلیون هزینه اش میشه 

موندم چ کنم 

تجربه ای داشتین؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بیمه دارین؟ شامل میشه؟ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیمه دارین؟ شامل میشه؟

داریم 

ی پی دی آف فرستادن از اداره ک سقفمون برا هزینه ی دندون پزشکی هفت تومنه ک اعضای دیگه هم میشه استفاده کرد ولی امروز تو کلینیک گفتن تو سیستم می‌زنیم زده سه و نیم از مال اعضای دیگه هم نمیشه استفاده کرد 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
فعلا برو قطره میخک از عطاری بگیر به دندونش بزن تا آروم بشه

درد نداره ولی خوب پوسیده و سیاه شده میگم قبل اینکه وخیم  بشه درمانی کنم