2777
2789

اگه رفیق صمیمیتون خیلی بامعرفت خوش قلب مهربون باشه و هرجای که گیر باشید بتونید روش حساب کنید کلا یه رفیق همه چی تموم که طی ۲۰سال امتحانشو پس داده

ولی خیلی خیلی بی حجاب باشه باهاش میرید بیرون؟دوستان من خودمم با حجاب نیستم ولی دیگه درحدی نیست که راه برم جلب توجه کنم و این مسئله واقعا رو مخمه بهشم گفتم رعایت نمیکنه تایمی که بامنه میگه همه اینطورن و نهایتا یبار دوبار رعایت کنه باز کار خودشو میکنه 

اینم بگم من متاهل و اون مجرد

لطفا فقط کسایی که متاهل و بچه دارن بگن نظرشون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک آره

وقتی میگی امتحانشو توی دوستی پس داده، خودتم ک محجبه نیستی

پس مشکلت چیه؟

من خودم شال و روسری سر میکنم(کارمندم)دوستم بی حجابه

هیچ مشکلی هم در این زمینه نداریم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

متاسفم برا اون دوستت که با تو دوسته

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

نه تا جاییکه تو خیابون مشکل ساز نشه نه 

چون بعضی محله ها و جاها یجوری دردسر ساز میشه بی حجابی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
😐😐😐خدا دوست خوب داده بهت قدر نمیدونیبی ابرو باشه خوبه؟

خب عزیزم مثلا جایی میریم میگن دنبال داستانه این خانومه وگرنه چرا باید اینجوری بیاد بیرون میگم دیگه شنیدم از بقیه حتی توی بهترین مناطق هم رفتیم بازم این مدلی ندیدم

نه تا جاییکه تو خیابون مشکل ساز نشه نه چون بعضی محله ها و جاها یجوری دردسر ساز میشه بی حجابی

مثلا یبار فیلم گرفتن ازش یا اینکه پسرا تیکه میندازن منم با بچم هستم واقعا سخته برام

باید واضح تر بگی ک‌منظورت اینه تو متاهلی ‌و اون مجرد 

و منظورت اینه ک یوقت یکی بخواد اذیتتون کنه و اشنا ببینه راجب تو ی فکر بد کنه چون متاهلی 

اگه انقد باهاش صمیمی هستی بهش بگو قراراتونو جاهای دورتر بذارید برگشتنی هم با اسنپ بیایید خونه هاتون هرکی جلوی در خودش پیاده شه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
معلومه ک آرهوقتی میگی امتحانشو توی دوستی پس داده، خودتم ک محجبه نیستیپس مشکلت چیه؟من خودم شال و روسر ...

خب شما بچت باهات باشه پسرا تیکه بندازن بهتون ناراحت نمیشی یا جایی میری بگن بهت مگه اومدی اروپا اینجوری؟

باید واضح تر بگی ک‌منظورت اینه تو متاهلی ‌و اون مجرد و منظورت اینه ک یوقت یکی بخواد اذیتتون کنه و اش ...

زیاد بیرون نمیریم مثلا امروز بیرون رفتیم یه پسره یه تیکه بد انداخت اینم با ماکسی میاد بیرون.از اون لباسای جذب که تا پایین زانوشه