2777
2789
عنوان

بچم هلاک شد از سرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 58 پست
خب نباید آنتی بیوتیک بدی بعدها که عفونت بگیره واقعا،بعد آنتی بیوتیک های عمومی روش اثر نمیکنه و مریضی ...

واقعا ؟ خوب شد گفتی خدا خیرت بده دیگه نمیدم پس همون کوریزان و شربت سرفه میدم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوهفته است مریضم ۳ چهار شبه همش سرفه قشنگ سینه ام ریش میشه

الهی بگردم اینم همین طوره 🥲

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شربت آویشن

اون چجوری باید درست کنم

دونه‌ی به رو اگه دارید بریز تو یه زره آب گرم بزار یه ذره بمونه بعد بده بخوره خیلی تاثیر داره

همونو دادم از دیشب گذاشته بودم تو اب هم دونه ها رو به خوردش دادم هم ابشو 

ای بابا پس چرا اثر نمیکنه بچم هلاک شد

عزیزم شربت پلارژین بهش بده

سرفه موقع خوابش هم برا اینه که نمیتونه نفس بکش

قطره منتول برو الان از دارو خونه بخر بریز رو بالشت و لباسش ۱ دقیقه بعد نفسش عمیق میشه و راحت می‌خوابه و نفسش باز میشه  فقط بدون قطره منتول برایه بالشت و لباس هست نه داخل بینی

انارو کباب کن بعد ابشو تفالشو بده بخوره

عزیزم کامل تر میگی الان برم درست کنم ، انارو کباب کنم بعد سوراخش کنم آبشو بگیرم ؟