2777
2789
عنوان

خانما شغل تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 51 پست
رزین کار و شمع ساز

چطور بازاریابی کردی؟ من انجام دادم شکست خوردم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین به شنا فوبیا دارم چه برسه غریق نجات😂❤️

عزیزم ممنون

چراا؟ مثلا خاطره بدی دارین؟ تو آب افتادین اینا؟

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

اخ اخ الان داشتم فکر میکردم که چرا من ترسم از آب نمیدیزه و مثل 🐶 میترسم

هیچوقت به خودت توهین نکن

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
آشپز +پرستار +نظافتچی +ظرفشور = خانه دار

ما کارمندها بخدا همه اینها که گفتی هستیم + کار بیرون

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اخ اخ الان داشتم فکر میکردم که چرا من ترسم از آب نمیدیزه و مثل 🐶 میترسم

آب خیلی مهربونه🫠 به کسی آسیب نمی زنه

خاطره بدی چیزی نداشتین؟ افتاده باشین تو آب

یا فکرای بد موقع پریدن تو آب

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

ما کارمندها بخدا همه اینها که گفتی هستیم + کار بیرون

خوشبحالتون یه پول بی منت میگیرین حداقل 😑 خدا قوت 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عزیزم ممنونچراا؟ مثلا خاطره بدی دارین؟ تو آب افتادین اینا؟

کلا فوبیای ارتفاع و آب و ...دارم 

ترس از ارتفاع چون بچه بودم از در حیاط بالا رفتم نشد بیام پایین ترسو گرفته بود دیگه این فوبیا موند

آب هم چون بچه بودم خبر غرق شدگی زیاد شنیدم هم بیشتر چون تجربه ی زیاد سرخوردن از زمین یخی دو برفی دارم استخر هم لیزه