آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 عنوان میخام با همسرم راجب موضوعی که ناراحتم کرده حرف بزنم ولی نمیتونم احساساتم کنترل کنم ویس بدم بهش 😶😶 107 بازدید | 20 پست دوریم از هم ناراحتم از اینکه فقط آخر شبا بهم زنگ میزنه در طول روز نه پیام میده ن هیچی یا ی تایمی سرما خورده بود بهم زنگ نزد (تیر نخورده بودکه)اما خب هم عصبانی میشم هم ناراحتم و بعضی میشم نمیتونم خوب منظورم بگم ویس بدم بهش ؟ لعنتی عوض شو دیروز | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 بهش بگم چون بهم حس بدی دادی و ناراحت شدم نتونستم خیلی احساساتم کنترل کنم و گفتم اگه پای تلفن بهت بگم یچیزی میگم که گفتنش خیلی شاید درست نباشه برا همین ویس دادم لعنتی عوض شو
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 35752 اون شبا زنگ میزنه تو صبحها بهش زنگ بزن پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 ویس بده اما التماس نکن یعنی چی؟راستش نمیدونم چجوری بهش بگم ک فکر نکنه من منتظر تماسشم و میمیرم براش لعنتی عوض شو
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 اون شبا زنگ میزنه تو صبحها بهش زنگ بزن بره بمیره اشغال برا همه وقت داره جز من لعنتی عوض شو
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3086 من بودم نمیگفتم.چون بعد اون از سر دلتنگی زنگ نمیزنه از سر انجام وظیفه و واسه اینکه غر نزنی زنگ میزنه.یه بار زنگ بسته برای یه روز .مثله اینه به شوهرت بگی برام گل بخر و برات بخره اون کجا خودش بخره میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 من بودم نمیگفتم.چون بعد اون از سر دلتنگی زنگ نمیزنه از سر انجام وظیفه و واسه اینکه غر نزنی زنگ میزنه ... خب الان تقریبا 2هفته است زنگ نزده اینکه میگم قبلا زنگ میزد اونم فقط شبا لعنتی عوض شو
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 5229 یعنی چی؟راستش نمیدونم چجوری بهش بگم ک فکر نکنه من منتظر تماسشم و میمیرم براش حالشو بپرس اما نگو چرا نیستی یه جوری برخورد کن که انگار خیلی مشغله داری متوجه نبودش نشدی مردا هرچقدر توجه کنی دورتر میشن نمیگم سرررد باشی با مهربونی باهاش حرف بزن اما غر نزن نگو نیستی دلم میخواد بیشتر زنگ بزنی
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3086 خب الان تقریبا 2هفته است زنگ نزده اینکه میگم قبلا زنگ میزد اونم فقط شبا ازش بپرس بگو مشکلی هست احساس میکنم مثل همیشه نیستی؟نگو چرا کم زنگ میزنی میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 من بودم نمیگفتم.چون بعد اون از سر دلتنگی زنگ نمیزنه از سر انجام وظیفه و واسه اینکه غر نزنی زنگ میزنه ... بنظرت چ رفتاری کنم الان درسته ن پیام میده ن زنک لعنتی عوض شو
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 ازش بپرس بگو مشکلی هست احساس میکنم مثل همیشه نیستی؟نگو چرا کم زنگ میزنی آره راست میگی ولی خب اینجوری هم فکر میکنه منتظر تماسشم 😑 لعنتی عوض شو
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3086 بنظرت چ رفتاری کنم الان درسته ن پیام میده ن زنک کجاست؟کی برمیگزده؟ میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1705 کجاست؟کی برمیگزده؟ رفته برا کار شهر دیگه عقدیم هنوز لعنتی عوض شو
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3086 آره راست میگی ولی خب اینجوری هم فکر میکنه منتظر تماسشم 😑 حداقلش اینه مستقیم نگفتی درد دلتو میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋