2777
2789
عنوان

شامپو پرژک چرا اینقدر چربه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
خدای؟چرا اینقدر بامن فرق دارینبنظرم به سطل روغنه نرم کنندس کف سرم الان پر روغنه تاریخ تولید شامپوت ...

من موهام خیییلی خشکه

اگر کوچکترین تغییری کنه میفهمم ولی اینطوری نیس

جدیده مال منم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پوست سر منو که خشک میکنه شامپو مغذی اکتیو رو دوست دارم

بعد شستن یه  حس چربی رو کف سر میمونه  بعد یه روز کف  سر چرب میکنه بعد میری حموم و دو سه بار اینکا رو تکرار کنی کف سر شوره میزنه چون مجبور شدی تند تند بشوری 

سیرش با من اینجور بود و به شدت ریزش میداد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
هنوزم از این شامپو داری استفاده میکنی خب مارکش عوض کن خواهر گلم من یکی جدید گرفتم اصن انگار برای موه ...

والا دیروز خریدمش 

شامپوت چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
خدای؟چرا اینقدر بامن فرق دارینبنظرم به سطل روغنه نرم کنندس کف سرم الان پر روغنه تاریخ تولید شامپوت ...

چیزی بگم

تو شهر ما یه کارخونه مایع ظرفشویی یواشکی راه انداختن و یه پولی دادن چاپ خونه آشنا که لو نده مارک پریل رو کپی کردن گذاشتن روی محصول بی کیفیت خودشون

فامیلامون تو چاپ خونه کار می‌کنه اون گفت

فامیل خیلی نزدیک