2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب گونه و کات گونه هر طرف دو سی سی .مجموعه چهار سی سی .همه قیمت هست همه که خیلی گرون نمی‌زنن .دکتر ...

گفتی همه قیمت هست میخوام ببینم شما چن زدی دلم خوش باشه زمانی میتونم منم یرگدره گونم زبگل بزنم یا نه محاله برام

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
گفتی همه قیمت هست میخوام ببینم شما چن زدی دلم خوش باشه زمانی میتونم منم یرگدره گونم زبگل بزنم یا نه ...

من سی سی ۱۷۰۰ زدم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

ولی زیر چشم هشت ونیم دادم . فقط یکبار زدم .چون زیر چشم حساسه ژل باید مارک خوب باشه .دکتر گفت زیر چشم نیاز ترمیم نداره سالها میمونه چون یه مدت بیمار بودم زیر چشمم گود شده بود 

ولی زیر چشم هشت ونیم دادم . فقط یکبار زدم .چون زیر چشم حساسه ژل باید مارک خوب باشه .دکتر گفت زیر چشم ...

عزیزم زیر چشم هر سیسی هشت و نیم؟

کلا چن سی سی زدی براش؟

من شقیقه میخام بزنم فیلر خوب چ قیمتی هست؟

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
عزیزم زیر چشم هر سیسی هشت و نیم؟کلا چن سی سی زدی براش؟من شقیقه میخام بزنم فیلر خوب چ قیمتی هست؟

من زیرچشم  هشتصد میل زدم یعنی هنوز یک سی سی نرسیده بود .شقیقه بستگی به جیبت داره .برا لب ریز مولکول مثل نورامیس عالیه ولی برا صورت درشت مولکول بهتره .

بهم میگه میرم دخترا بیرون میبینم میام تو میبینم باهات حال نمیکنم یه بار میگه دردم اینا دوس دارم زنم ...

دردش درد بی درمونه مردک آشغال 

بگو خدا خرو دیده شاخ نداده اگر رونالدو بودی دختر سالم نمیذاشتی رو زمین بمونه

میمون زشت

🍒

من زیرچشم هشتصد میل زدم یعنی هنوز یک سی سی نرسیده بود .شقیقه بستگی به جیبت داره .برا لب ریز مولکول ...

دوستیمو قبول میکنی عکست ببینمک

دردش درد بی درمونه مردک آشغال بگو خدا خرو دیده شاخ نداده اگر رونالدو بودی دختر سالم نمیذاشتی رو زمین ...

دقیفا گفتم بهش

اگ درآمد و کار و پشتوانه نداری چشماتو ببند کر و کور و لال باشیم و تحمل کن تو ک نمیخای بری بزن ب در ...

تو خونشم لنگ هزار تومن پولم ،اخه میگه جدا شیم گند اخلاقیم نمیکنه که وگرنه ده سال ساختم دیگه میگه دلم میخواد تجربه کنم 

من زیرچشم هشتصد میل زدم یعنی هنوز یک سی سی نرسیده بود .شقیقه بستگی به جیبت داره .برا لب ریز مولکول ...

هر دو چشم ۸۰۰ میل؟

حتما گودی زیر چشمت زیاد نبوده 

نگا عزیزم من شقیقه هام خیلی گوده ی مارک خوب فیلر معرفی کن 

فک کنم هر طرف باید دو میل بزنم تا درست شع

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏