2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندین بار با سر رفتم تو درهای شیشه ای،اخرینش دیروز😂😂

وایییی منممممم

یه بار در مغازه شیشه بود وایییی یوخوقخق دیقا همین اتفاق برام افتاد هروقت این اتفاق برا یکی میفته یا خودمو یادم میاد ینی پاره میشمم

بله

وایییی منمممممیه بار در مغازه شیشه بود وایییی یوخوقخق دیقا همین اتفاق برام افتاد هروقت این اتفاق برا ...

نمیدونم چرا یه ضربدر نمیذارن رو در ،که اینجوری موجب خنده و شادی بقیه نشیم😂😂

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

اول تو

من خودم شیفت صبح مدرسه بودم خیلیم خوابم میومد ساعت ۱۱بود مامانم گف برو بر خودت خوراکی بخر ببر مدرسه بابامم کل کیف کارتشو بهم داد بعد گف کارت سامان اگه اشتباه نکنم اونو برداربعد هم اون کارت ابی یه هم کارت ملی 

خریدامو کردم چشامم داشت می‌رفت از شدت خواب رفتم کارت ملی دادم بهش بعد اون منو نگا میکرد من اونو 😐😂

بعد گف اشتباه دادی منم میگفتم نه درسته بکش رمزش...  نمیزاشتم حرف بزنه میگفتم بکش برم خابم میاد😂😂 گفت برو بعدا بگو بزرگترت بیاد حساب کنه

داشتم سیب میخوردم اخراش بود به دوستم گفتم تو هم میخوای(یه تعارفی بکنم مثلا در حالی که سیب دیگه ای ند ...

😐😐😐😂😂😂 وای این بر منم اتفاق افتاده تو مدرسمون شاخ بازی دار آوردم گفتم دوتا ساندویچ خریدم ولی یدونه بود کلا بغل دستیم گف اون یکی بده به من فردا پولشو میارم بعد من اینجوری بودم که 💔🥲

حالا همه با خاطرات گ و زیدن میان😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱