2777
2789
عنوان

بهترین آیه ای که دیدین کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 275 پست
کلُ نفسُ ذائقه الموتهر موجود زنده ای طعم مرگ را خواهد چشید.این آیه کریمه به تنهایی فلسفه مذهب چرند و ...

حیف که تاپیک قشنگی هست و مردم میخوان استفاده کنن

ب احترام استارتر چیزی نمیگم 

یدلله فوق ایدیهم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی روز خیلی دلم گرفته بود یکی میخواست با پارتی بازی کار نامزدمو خراب کنه ی ختم قران دارم معمولا عربی میخونم موقعه ختم توجهی ب معنی نمیکنم وقت ختمم داشت تموم میشد ب اجبار ک ختمم قضا نشه با دل شکسته نشستم از رو گوشی قرانمو خوندم وسط قران ی ایه معنیش اومد جلو چشم و انگار جواب همه ی گله هام از خدا

آیه ی ۱۱۵سوره ی انعام:و سخن پروردگارت ب راستی و داد سرانجام گرفته است و هیچ تغییردهنده ای برای کلمات اونیست و اوشنوای دانست.

همون لحظه نذر کردم ک انشالله بریم خونه خودمون تابلوش کنم ب دیوار.الانم دلم گرفته بود دیدم تاپیکتون جالبه اومدم خوندم بعد مدت ها یاد اون ماجرا افتادم گفتم بگم.ببخشی طولانی شد مرسی واقعا خیر دو دنیا ببینی

هرگاه‌این‌آیه‌رامیخوانی:

اليس‌اللّه‌بِکافٍ‌عبده🌱

آیاخدابرای‌بنده‌اش‌کافی‌نیست!!

-همهٔ‌ترس‌ودلهره‌ها‌ازبین‌میروند...

وهنگام‌خواندن‌این‌آیه:

اُدعُونی‌إستَجِب‌لَكُـم🌱

ازمـن‌‌بخواهیدتااجابت‌کنـم

-همهٔ‌امیـدهادرقلبت‌میدرخشند...

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ(نور۳۵)

خدا نور آسمانها و زمین است.

به امید تغییر چیزی که هزار بار آن را

آزموده‌ای ، هزار و یکمین بار به زمـین‌نخور!

از خدا بخواه نوری برای شکافتن

تاریکی‌هایت بفرستد.

و آن راه هزار باره را برای بار هزار و یکمین

بار نرو !از رها کردن نترس ،هرچه بیشتر

اصرار کنی خارها محکمتر در دستانت

فرو میروند.رها کن تا زخمها دوباره

خوب شوند

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیئًا أَنْ یقُولَ لَهُ کنْ فَیکونُ(یس۸۲)

فرمان او چنین است که هر گاه چیزی را اراده کند، تنها به آن میگوید:موجود باش!، آن بی‌درنگ موجود میشود!

تمامِ دلخوشی‌ام

كتاب كنارِ طاقچه ايست

كه گاهی تنهايی‌ام را پر ميكند !

و هزاران بار در آن نوشته شده است :

خدا بزرگ است

بزرگ است

بزرگ ............

━━━✥⃝@ayegerafy📿

@migmigslowerneighbor @گل_نرگس_۲

ممنونم دوست خوبم خدا خیرت بده

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به جرات میگم یکی از بهترین تاپیک های نی نی سایت.ممنونم استارتر عزیز

قربونت عزیزم 

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

ممنونم ازت دختر یکتاپرست بهترین تاپیک بود که تابحال دیدم ،نور خدا بر وجودت 💛💛

فدات عزیزم 

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡