2777
2789
عنوان

بهترین آیه ای که دیدین کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 199 پست
گمان مبر که خدا، از آنچه ظالمان انجام می‌دهند، غافل است! (نه، بلکه کیفر) آنها را برای روزی تأخیر اند ...

کاش برسه زودتر اون روز... 

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسیق الذین اتقوا ربهم الی الجنه زمرا

کسانی که تقوایی الهی پیشه کردن و فرمان خداوند رو پذیرفتن بسوی بهشت هل داده میشوند.

مفسران در تفسیر این آیه میفرمایند در بهشت دری است بنام باب الحسین که از هم درها وسیع تر است و سرازیر هم هست اما وقتی بهشتیان به این در می‌رسند می ایستد و از ورود به بهشت خود داری میکنند و اینجاست که فرشتگان آن ها رو بسوی بهشت هل میدن و علت تجمع  در ورودی بهشت  و این باب وجود نازنین اقاابا عبدالله کنار این درب هست که بهشتیان محو تماشای روی حضرت می شوند و از ورود به بهشت خود داری می کنند 

بهشت به آنان سلام می‌کنه اما اونها سر باز میزنن و اینجاست که فرشتگان اونها رو بسوی بهشت هل میدن

…و از رحمت و گشایش خدا نومید نشوید؛ (زیرا) حقیقت این است که فقط افراد کافر از رحمت و گشایش خدا مأیوس می‌شوند.»

یوسف|۸۷

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

بگو : ای بندگان (گنه‌کار) من که از حد گذرانده ‌و بر خویشتن جنایت روا داشته‌اید، از رحمت خدا نومید نشوید؛ زیرا خداوند همه‌ی گناهان را (با توبه) می‌آمرزد؛ چه این‌که تنها او بسیار آمرزنده و مهربان است.

زمر|۵۳

و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند، من نزدیکم و دعاى دعاکننده را به هنگامى که مرا بخواند اجابت میکنم پس باید فرمان مرا گردن نهند و به من ایمان آورند باشد که راه یابند

وسیق الذین اتقوا ربهم الی الجنه زمراکسانی که تقوایی الهی پیشه کردن و فرمان خداوند رو پذیرفتن بسوی به ...

😍😍😍

الهی ده برابر انرژی مثبتی که منتقل کرد بهت برگردهاسی شما هم همچنین 💚

قربونتتت