من ایه ( این زندگی دنیا چیزی جز بازی و سرگرمی نیست و زندگی واقعی آخرت است) و آیه ی ( ما نگاهای غمگین تورا به آسمان می بینیم) و آیه ی ( وارد بهشت من شو)
میدونم گناه کارماا ولی خودمو بهشتی میدونم 🙂❤چون میدونم خدای من مهربون و بخشندس 🥲❤❤
متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛ و خدایی که به شدت کافیست ❤.. میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این آیه می فرماید همه مخلوقات خداوند فانی و میرا هستند. پس برای مرگ، افسوس و عزاداری جایز نیست. این آیه مردم رو به لذت بردن از زندگی کوتاه دعوت می کنه. لذّت های حلال، دوستی و مهر ورزیدن و درستکاری و .... در زمان حیات. نه غم، عزا، بسیاری از خرافات و اعمال جاهلی و .....
کلُ نفسُ ذائقه الموتهر موجود زنده ای طعم مرگ را خواهد چشید.این آیه کریمه به تنهایی فلسفه مذهب چرند و ...
براچی داری به عقاید بقیه بی احترامی میکنی ؟ خودت باشی که کسی حق بدگویی از عقایدت رو نداره .چقدر خود خواهی مذهب چرت ؟ چه طرز حرف زدنته .اعتقاد نداری کارت دعوتم برات نفرستادن جوش اوردی حق توهین نداری