2777
2789
عنوان

بهترین آیه ای که دیدین کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 213 پست

افرین

ولی ما باید بین ترس امید باشیم

ترس از نتیجه گناه هایی ک کردیم و توبه کنیم و تلاش کنیم

امید هم به رحمت خدا که نا امید نشیم و باز تلاش کنیم

نه امید خالی ک خوب نیس

ترس خالیم خوب نیس

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

ولی آرامش فقط آیه ۱۱۸ سوره توبه!:تا زمین با آن وسعتش بر تو تنگ آمد.اگر حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و ی ...

خداا 🙂🙂🙂

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اینا رو الان یادمه ک خیلی دوسشون دارم

لا تحزن ان الله معنا

غمگین مباش،خدا با ماست

اعطیتک ما ترید 

بهتر از آنچه بخواهی عطایت میکنم

لا تحزن و لا تخف انا منجوک

نترس و غمگین مباش ،ما نجاتت میدهیم

و اصتنعتک لنفسی

و تورا برای خودم آفریدم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

افرینولی ما باید بین ترس امید باشیمترس از نتیجه گناه هایی ک کردیم و توبه کنیم و تلاش کنیمامید هم به ...

گاهی خیلی از اعمالم میترسم ولی خدا خودش گفته که یجوری می بخشمت که انگار گناهی نکرده ای:)) ♡

متاهل و متعهد❤💍 (پروف خودمم 😜👀)؛  و خدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون؟!♡

چه تااااپیک قشنگیییی شد!😍🥰💛

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊