2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم شکست😭💔عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم 

رزماری و تخم کتان از دارو گیاهی بگیرین بجوشانید 

بعد ی ربع بیست دقیقه آبشو بزارین کف سرتون 

معجزه اس

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

پلاسما درمانی اینجوریه که ازت خون میگیرن وارد یه دستگاه میکنن پلاسما رو جدا میکنن از خون تزریق میکنن به سرت یکم درد داره با آمپول انجام میدن هزینش هم ۷۰۰ تومن هست تو شهر ما 

کلا هم ۳ بار فک کنم انجام میشه 

خیلی خیلی عالیه اطرافیانمون انجام دادن ، پدرم همسرم همگی انجام دادن ریزش قطع میشه بلافاصله بعد دو سه روز بعد رویش هم اتفاق میوفته 

باید دکتر بری هزار راه هست. پی آری پی و ....

قرص آهن امگا ۳ زینک اینا دقیقا رو مو و ضخامتش تاثیر داره.

غصه نخور موهات اصلا بد نیست فقط فکر میکنم خیلی بهش نمیرسی .

وقتی میری خونه اقوام شوهر سشوار بکش مدل جدید کات کن خیلی بهتر دیده میشه.

پروتئین تراپی برو.

اگر تنبلی تخمدان داری شاید تاثیر اون باشه.

مادر منم همین طوری یه جوش کوچیک بزنم انقدر به روم میاره اعصابمو خورد می‌کنه منم به خاطر تنبلی تخمدان ریزش مو گرفتم قبلا ریزش مو نداشتم ولی الان انگار تنبلی ام شدید شده چون دو ماهه پریود نمیشم دکتر هم رفتم درمان نشدم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
باید دکتر بری هزار راه هست. پی آری پی و ....قرص آهن امگا ۳ زینک اینا دقیقا رو مو و ضخامتش تاثیر داره ...

اره به موهام نمی‌رسم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕