2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 110145 بازدید | 561 پست

خدا رو شکر که تونستم اومدنم تو سایت رو کنترل کنم.چند روزی یه بار یه سر میام و کمتر هم‌میکنم.واقعا حال آدم‌از اینهمه زن حسود و بخیل که خودشون به جایی نرسیدن و به خاطر عقده هاشون همه رو تا پایین‌تر از سطح خودشون میکشن پایین تا خشم درونشون بخوابه بهم میخوره.به جای اینهمه بخل یه کاری برا‌زندگیاتون بکنید انقد عقده تو وجودتون جمع نشه.یکی میگه استادا خائنن یکی میگه فلانن بابا نود درصدتون اینجا تاپیک میزنید خیانت کرده شوهرتون پخ خاصی هم‌نیست .

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

پس شوهرت چیه؟

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا بگین چرا استاد دانشگاه خیلی چیز خاص و شاخیه در نظر شما؟؟

الان با ارشد هم تدریس میکنن !! البته نه هیت علمی

حالا مدیر عامل یک شرکتی چیزی باشه آدم حق داره حسادت کنه

بعضیا کلا به بی ارزش ترین دستاوردهای دیگران حسادت میکنن

اسمش ارشام تهرانی نیست؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ینی فقط میتونم بگم دهنت سرویس 

داشتم ب همین فکر میکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣و با یه حرکت با دنیای دخترونش برای همیشه خدافظی کرد🤣🤣🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

اتفاقا هرچیزی رو نباید توگوگل باور کرد

صدا سیما باهاشون مصاحبه کرده کسی نیاز به باور شما نداره

موندم چقدر خودتون سطح هوشیتون پایینه مه همجین جیزای عادی براتون عجیبه واقعا شایدم اطرافیانتون کند ذهن بودن شما عادت به دیدن ادمای عادی ندارید😂😂😁😁😁

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اوکی خانوم باجنبه

چیزایی ک برای شما عجیبه برای من عادیه خودم 16 سالگی فارغ التحصیل شدم بیا اینم بگو دروغه😂😂😂

برعکس شما زیاد هستن کسایی که سطح هوشیشون بالاست کسی از شما توقع باور کردن نداره همین گویای همه چیزتون بود😁😁😁 🤣🤣

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

برا استاد دانشگاه مدرک دکتری لازمه نه لیسانس.

منم لیسانسو گفتم ن دکتری

آره اونو دیدم تو کنفرانس داشت سخنرانی میکرد ۱۷ سالش بود

حالا این کاربر میگه دروغه عکسش تو نت هست و تنها نفر نیست بجز اونم چند نفر تو 16سالوی پزشکی اوردن خودم مدرسمو تو 16سالگی تموم کردم جهشی خوندم نمیدونم گویا این چیزا برای بعضیا خیلی عجیب و غریبه

عزیزم شرایط قابل مقایسه نیست هیچوقت. 

حتی برای خود آدم در دو مقطع زمانی هم قیاس کار نمیکنه 

چه برسه به مقایسه شرایط بین دو تا آدم مختلف با انرژی ها و روحیات مختلف 

ایشون جوان، زیبا و با اعتماد بنفس هستن و قدرت جذب و انرژی شون حتما بالاست 

شما این مرحله رو رد کردین 

شما هم شورو شعف داشتین قطعا قبل از ازدواج 

جذب خواستگار به دست و اراده و انرژی خود آدمه 

ایشون اگه دانشگاه هم نمی‌بود جای دیگه هم خاستگار خوب داشتن بشدت به خود آدم بستگی داره

ما باید رو خودمون متمرکز باشیم 

نباید انرژی مون رو بزاریم رو زندگی کسی دیگه 

نور درون خودت رو رشد بده و قد بکش