2777
2789
عنوان

به مامان دوستم دروغ بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 43 پست
نه بابا مسخره چی من ۱۷ سالم بود طرف ۳۸ اینا بود

اوه چند وقت باهم بودین ؟ 

تهش چی شد؟

کلا هرجا میریم همه اینطورین که باباته؟ با اینکه نمیخوره بهش بخواد بابام باشه و کلی تیکه های اینطوری 

اخه ازدواج چی من کلا 17 سالمه خب بهش وابسته ام خیلی نمیتونم که به خاطر اینکه قرار نیست باهاش ازدواج ...

درسته ۱۷ سالته گلم اما وقتی میگی نمیخوام ازدواج کنم پس چی داخلش دیدی که فکر میکنی سنت مناسب برای دوست پسر داشتنه  خانمی حست هنوز بچه است من میگم چند سال بعد پشیمون نشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه چند وقت باهم بودین ؟ تهش چی شد؟کلا هرجا میریم همه اینطورین که باباته؟ با اینکه نمیخوره بهش بخواد ...

من از این استقبال میکنم یکی بگه طرف شبیه باباته😂💀ولی خب بخاطر درس اینا بیخیالش شدم تابستون کات

🍓🐈Daddy's girl☁️
من از این استقبال میکنم یکی بگه طرف شبیه باباته😂💀ولی خب بخاطر درس اینا بیخیالش شدم تابستون کات

وایی از این ددی و بیبی گرل بازیا دوست داری پس 😂

اوه فقط به خاطر درس اخه 

ولی واقعا پسر بالای سی تستوسترون خالیه جنتلمن ان اصلا خیلی آقا ان 

درسته ۱۷ سالته گلم اما وقتی میگی نمیخوام ازدواج کنم پس چی داخلش دیدی که فکر میکنی سنت مناسب برای دوس ...

راستش صرفا دوسش دارم و نمیتونم خودمو بدون اون تصور کنم و خب اینو قبول کردم که تا ابد قرار نیست با من باشه و باهام ازدواج کنیم

اصلا ادم با این بچه مچه ها همکلام هم نمیتونه بشه

نه اصلا 

فکر کن چند وقت پیشا با یه پسره به خاطر علی گرامی و سجاد شاهی دعوامون شد ولی این مردونه سورنا و شایع گوش میده 😂

راستش صرفا دوسش دارم و نمیتونم خودمو بدون اون تصور کنم و خب اینو قبول کردم که تا ابد قرار نیست با من ...

خب ببین گلم دوسش داری و وابستگی داری اگه یک درصد ولت کرد و رفت یا خودت خواستی ولش کنی میدونی چه ضربه بدی میخوری اونوقت حست با تمام پسرا بد میشه و انتخابات سخت

خب ببین گلم دوسش داری و وابستگی داری اگه یک درصد ولت کرد و رفت یا خودت خواستی ولش کنی میدونی چه ضربه ...

اره اصلا رابطمون معلومه پایان جالبی نداره نمیدونم قراره تهش چی بشه 

چجور آشنا شدینمن خوشم نمیاد

کلا داستان اوکی شدنمون یکم طولانیه ولی اولین بار تو تولد یکی از دوستام دیدمش 

و پیجش رو پیدا کردم و بعد فالو کردم و شروع کردم به لایک کردن همه استوریاشو ودیگه بعد حدودا 7 ماه اوکی شدیم