2777
2789
عنوان

پنج معیار مهم شما برای ازدواج با یک پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 134 پست
از اول بهش میگی پول ندارم از اول بهش میگی قراره چند سال معطلت کنم از اول بهش میگی فلانهاز اول میگی ب ...

من شرایطم اینجوریه

متوجهی؟

دارم کار میکنم پول جمع کنم ان شاالله  بهتر شه

تو برای تغییر شرایطتت چ کردی ؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

من شرایطم اینجوریهمتوجهی؟دارم کار میکنم پول جمع کنم ان شاالله بهتر شهتو برای تغییر شرایطتت چ کردی ؟

تو کار میکنی که اگه یکی  قبولت کرد بتونی حداقل خرج زندگی رو بدی وگرنه برای رسیدن به اون ادم هیچ تلاشی نمیکنی منتظری خودش پیدا شه

من که لازم نیست کار کنم خرج اون مرد رو بدم پس مثل تو فقط منتظر میمونم خودش پیدا شه

کار تو تلاش نیست فقط منتظری

کار کردن مرد اسمش تلاش نیست وظیفه هر روزشه

تو زن هم نگیری بازم باید کار کنی خرج خودتو بدی

{ خانم هستم }

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو کار میکنی که اگه یکی قبولت کرد بتونی حداقل خرج زندگی رو بدی وگرنه برای رسیدن به اون ادم هیچ تلاش ...

کار ایشون اینه فکر میکنه اینجا دختر براش ریخته اینقدر دخترارو حقیرفرض کرده بخودش اجازه داده بیاد واینجا تقاضا ازدواج کنه

کار ایشون اینه فکر میکنه اینجا دختر براش ریخته اینقدر دخترارو حقیرفرض کرده بخودش اجازه داده بیاد وای ...

تازه فکر میکنه هر دختری میاد تاپیکش دلش میخواد زن این بشه!

به من میگه ما راهی به هم نداریم😂

یاد فیلم لیسانسه ها افتادم

{ خانم هستم }
از اول مسیحی بوده یا تغییر دین؟

از اول بودم

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

اره دقیقا فکر میکنه از آسمون افتاده، پسره آس وپاس🤣

دقیقا

من دفعه اخری بود که تو تاپیکش کامنت گذاشتم

من به اسم کاربری صاحب تاپیک دقت نمیکنم معمولا

میام نظرمو میگم بعد میبینم کیه

ولی از الان یادم میمونه تاپیکای اینو حواسم باشه نیام

نمیدونستم در این حد حالش بده

{ خانم هستم }
اول از همه شعور داشته باشه این خیلی برام مهمه دوم اخلاق خوب سوم ایمان چهارم خانواده دار پنجم شغل در ...

میاد انشاله از تنهایی درت میاره و کلی با همدیگه میرین سفر و عشق و حال. دوستای خودم همه شون ۳۷ ازدواج کردن همه هم زندگی های خوب و خوشبخت و عالی و بچه  هم دارن. 

تو کار میکنی که اگه یکی قبولت کرد بتونی حداقل خرج زندگی رو بدی وگرنه برای رسیدن به اون ادم هیچ تلاش ...

تلاش برای تغیر تفکرت رو گفتم ن مول در بیاری

بعدشم من بجز کار کردن چکار کنم؟؟

دختر رو از کجا پیدا کنم؟؟؟

برم خیابون جار بزنم؟؟؟

خب هرچی میگم از کجا پیدا کنم بقیه چی میگن؟

میگن خانواده خب پیدا نکردن

میگن برو سایت همسر یابی و مراکز حوزه چمدونم روستا و...

چطور برم اخه؟.

خودت میری سایت شوهر کنی ک من برم اونجا زن بگیرم!؟

تلاش برای تغیر تفکرت رو گفتم ن مول در بیاریبعدشم من بجز کار کردن چکار کنم؟؟دختر رو از کجا پیدا کنم؟؟ ...

تو کلا فازت مشخص نیست

معتقدی همین که میای اینجا تاپیک زن گرفتن میزنی یعنی داری تلاش میکنی

پس منم از امروز تاپیک شوهر عقیم میزنم تا از نظر تو در حال تلاش باشم.

از طرفی اصلا تلاش تو به من ربطی نداره

تو خودتو انداختی وسط معیار من و روانشناس بازی دراوردی

درباره تغییر تفکر هم مگه تو تفکراتتو تغییر دادی که من تغییر بدم

تو هنوزم یه زن برده میخوای

{ خانم هستم }
تو کلا فازت مشخص نیستمعتقدی همین که میای اینجا تاپیک زن گرفتن میزنی یعنی داری تلاش میکنیپس منم از ام ...

برده نیس 

احترام شوهرش رو داره

خلاصه قصدم بد نبود ببخشید برای اون صحبت ها

برده نیس احترام شوهرش رو دارهخلاصه قصدم بد نبود ببخشید برای اون صحبت ها

توجیه میکنی 

تو دقیقا برده میخوای و تفکرتم تغییر نمیدی

پس سعی نکن تفکر کسی دیگه رو تغییر بدی

{ خانم هستم }