2777
2789

اول از همه معذرت می‌خوام بابت حرفهای طولانی ☹️ما چهار ساله ازدواج کردیم ،روز مادر و پدر  برای هر کدوم کادو جفت میخریم یعنی هر چی برا مادرم بگیرم برا مادرشوهرمم میگیرم و برای پدر و پدر شوهر هم همینطور..اینم بگم که سن پدر و مادر من کمتر از پدر و مادر شوهرم هست..یکی دوبار بلوز برا مامانا گرفتم که مامانم گفت سن اون و سن من یکی نیست که لباس شکل هم میگیرین.یبار کارت هدیه دادیم تا هرچی دوست دارن بخرن که روز پدر شد و برای باباها ژاکت گرفتیم حدود صد هزار تومان از پول روز مادر زیاد شد و باز مادر من بحث راه انداخت که الان همه از قیمت ها خبر دارن و چرا برا پدرها زیاد خرج کردین 😐و گفت شوهرت برای مادرش خرجای زیادی میکنه و تو نمیکنی.سال قبل باز من بلوز بافت خریدم رنگ کرمش خوشگل بود برا مامانم برداشتم رنگ صورتیش رو برا مادرشوهرم.باز مادرم گفت آره من سنم کمتر از اونه چرا صورتی رو به اون دادین 😐و اون لباس رو جوری بی ارزش کرده ،لباس دم دستیش کرده ...من الان موندم این سال چیکار کنم . توروخدا راهنمایی کنید 😰تو این مناسبت ها و بعدش من مرض اعصاب میگیرم..من حتی عیدی هم به مامانم میدم ولی باز راضی نیست و هی تو حرفاش میخواد از زیر زبونم بکشه که فلان کادو رو چند خریدین و فلان 😑😑به نظرتون برای هر دو مادر و پدرها سکه پارسیان هم اندازه بگیریم بد میشه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگ تو این گرونی لازم نیس اینقدر کادو بدین 

اونم برای کسی قدر نمیدونه

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

برا چهارتاشون بلیط استخر بگیر

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مامان بابای منم کاری برام نمیکنن اما انتظارردارن همه مراسمات همه مصائبات همه چیز دست به سینه در خدمت باشم 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگرم نرم زندگینو خراب میکنن با کاراشون

دیگ تو این گرونی لازم نیس اینقدر کادو بدین اونم برای کسی قدر نمیدونه

من خودم شاغل نیستم و پول اینارو شوهرم میده..مامانم چون خودش درآمد داره و هی تو همه مناسبت ها برای خانوادش خرج کرده فک می‌کنه منم مثل اونم 

ناراحت نشی ولی مامانت خیلی پر توقعه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟