2777
2789
عنوان

من با این جاری چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست
مادرشوهرتو پیچوندی ک خودت بری باهاشون؟

اخه بچه های من ببین اونا رفتن ناراحت میشن منم گفتم اونجا براش جشن تولد میگیرم میریم میگردیم به برادر شوهرم گفتم اگه اونجا اتفاقی افتاد خدای نکرده یکی باشه زنگ بزن آمولانس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم نزاشتی مادر شوهرت بره بعد خودتم راهی شدی؟

مادر شوهرم پیره  نمیشه باهاش رفت بیرون ولی من جونم شوهرم جون اونجا هواس مون بهشون هست آخه بار اولشون میخوان برن سفر کم تجربه ن

اخه بچه های من ببین اونا رفتن ناراحت میشن منم گفتم اونجا براش جشن تولد میگیرم میریم میگردیم به برادر ...

والا منم بودم ناراحت میشدم

زن بیچاره با شوهرش برنامه چیدن

ی خانواده اینجا دارن برنامه میریزن ک باهاشون برن اونم روحش خبر نداره

دقیقا همین بلا سرم اومد سفر بودم یهو دیدم ی گردان ادم اومدن نگو جاریم خانوادش بصورت خودجوش تصمیم گرفتن اضافه بشن به ما

تو دیگه کی خستی خب اون دوتا خواستن برن مسافرت اصلاچرا باید شماهارو با خودشون ببرن

ببین عزیزم اونا کم تجربه هستن تازه ازدواج کردن اونجا یه اتفاقی میفته براشون منم به خاطر خودشون میخوام برم کمکشون باشم راهنمایی کنم وگرنه دلیل خاصی نداره

الان میخونم شما مقصری ممکنه ناراحت شیپول قرعت درومد چند وقت دیگه با خاتوادت بروبچه های شماست شما خست ...

ببین اونا کم تجربه هستن بهتر یکی همراهشون باشه اگه من نرم مادرشوهرم پیره اونجا کوفتشون میکنه زبون مادر شوهرم تند

ببین عزیزم اونا کم تجربه هستن تازه ازدواج کردن اونجا یه اتفاقی میفته براشون منم به خاطر خودشون میخوا ...

اونا خودشون بلدن چیکار کنن دوتا ادم بزرگ به بلوغ رسیده هستن جوونم باشن زنو شوهری دارن میرن مسافرت اصلا هیچ جوره به تو ربطی نداره مگه ده سالشونه که تو رو ببرن مواظبشون باشی