2777
2789
عزیزم درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهمبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی دارهبه نظرش چه جور دخت ...

لطفاً جوابمو بده 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رنگ لباسم و ماه تولدمو اگه راست میگی بگو

اینقدر بدم میاد از این سوالای چرت و پرت!

مگه بابت جواب دادن سوالاتتون بهم پول میدین که اولش با رنگ شلوارتون صلاحیت سنجی میکنین؟؟؟؟

من به سوالایی جواب میدم که مربوط به زندگی و انرژی و فرکانس ادماست و برام قابل دریافته

وقت برای این چرندیات ندارم

بیکارین اعصاب منو بهم نریزین بذارین جواب چهارتا ادم که واقعا ذهنشون گیره رو جواب بدم

اینقدر بدم میاد از این سوالای چرت و پرت!مگه بابت جواب دادن سوالاتتون بهم پول میدین که اولش با رنگ شل ...

پس حس ششمی نیستی

کسی که نمیتونه چیزی که الان هست رو بگه

آینده رو عمرا بگه

پس درست حدس زدم باید صبر کنم واسش ....ولی اخه تا کی من خیلی فرصت میاد جلو روم بنطرت یه صبر منطقیه ؟ت ...

نه من واسه خدا هم صبر نمیکنم

اون مرد باید برام بمیره تا باهاش ازدواج کنم نه اینکه من پاش وایسم تا هروقت دلش خواست بیاد منو بگیره

تو هم لگد به بختت نزن

میاد ازدواج کنیم؟ عادت دختر بازیشو ترک میکنه؟

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
نه من واسه خدا هم صبر نمیکنماون مرد باید برام بمیره تا باهاش ازدواج کنم نه اینکه من پاش وایسم تا هرو ...

عزیزم لدفاجواب منم بدع ازدواجم بامهردادانجام میشه؟اگه اره به اجبارخونوادشه یاخودش پاپیش میذاره؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤