2777
2789
من چون باهم عکس داشتیم عکسمونو براش فرستادم😆 ی جوری عکس دست جمعی چیزی بگیر

🤦🏻‍♀️

میگم حتی سلام علیک هم نداریم 😐

بعد میگی عکس؟😂

فقط هم دانشگاهی هستیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چیزش رو دارم خودش اومد بهم پیام دادم دو روز چت کردیم حوصله ام سر رفت ریدم بهش چت هم دوطرفه پاک ک ...

باهم دوس بودین خب؟

منو این پسره حتی سلام علیک هم نداریم و دوست نیستیم

🤦🏻‍♀️میگم حتی سلام علیک هم نداریم 😐بعد میگی عکس؟😂فقط هم دانشگاهی هستیم

خب دیگه یهو نپر پی ویش از سلام علیک شروع کن

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
من چون باهم عکس داشتیم عکسمونو براش فرستادم😆 ی جوری عکس دست جمعی چیزی بگیر

خوبه شما دسته جمعی بوده 

ما عکس دونفره داشتم ور داشت گذاشت تو کانال دانشگاه آبروم رفت 💔🗿

خوبه شما دسته جمعی بوده ما عکس دونفره داشتم ور داشت گذاشت تو کانال دانشگاه آبروم رفت 💔🗿

برگام ما دونفره ام داریم 

دونفره مونو نفرستم پس براش عجب اشغالایی ان پسرا

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
بعد از سلام علیک چی ؟

لبخند بزن بهش 

توجه کن ، جوابشو بده ولی عشوه خرکی نیا 

من کلا باهاش مهربونم

برگام ما دونفره ام داریم دونفره مونو نفرستم پس براش عجب اشغالایی ان پسرا

نه من اصلا نمیدونستم عکس داره 

یهو دیدم عکس من و این با لباس ست توی یکی از کانال های دانشگاست حیثیت برام نموند 💔🗿

عشوه خرکی چطور میشه؟

مثلا صداتو نازک نکن حرف میزنی 

یا هی چشم و ابرو نیا عادی ولی گرم وصمیمی و مهربون یکم به اون بیشتر توجه کن