2777
2789
عنوان

بزنید دوشنبه سوری هدیه میده همراه اولی هاا

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینترنتش که داغونه اصلا آنتن نمیده 🤮

وای آره چجوری لغوش کنم😭

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
از یاد آوردیت ممنونم عزیزم ♡ یه نت میخواستم برای دانلود درسام

نوش جونت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

همینم خوبهههه

نه بابا 40درصد تخفیف داده اصلا هیچ فرقی نکرد قیمتا هیچچ😂

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

اینجوری داغون میشی پول نتو باید بدی پول دکتر خواهر🥴😂😂😂

من صبح 8 بیدارم تا ۱۱ هرچی میخوام دانلود میکنم البته در کنارش بسته عادی هم میگیرم. دو سه ساله اینکارو میکنم مشکلی نداشتم تاحالا

یکی سر پا موند و رسید:)

نه بابا 40درصد تخفیف داده اصلا هیچ فرقی نکرد قیمتا هیچچ😂

برو نت ۱۰۰ تومنی‌بخر میشه ۶۰ تومن🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من صبح 8 بیدارم تا ۱۱ هرچی میخوام دانلود میکنم البته در کنارش بسته عادی هم میگیرم. دو سه ساله اینکار ...

اهان فکر کردم شبها بیداری

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

به من ۹۹درصدمکالمه میده😑

به منم مکالمه داد ولی به اون یکی خطم ۱ گیگ ک خیلی کمههه

وای آره چجوری لغوش کنم😭

خودش لغو میشه

یک روزه هست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...