گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر..
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
میشه تاپیک این عکسمم صبح یهویی گرفتم و کسی که از بودنم قدردانی میکنه رو گزارش بزنی؟
ممنونم ازت
گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر..
تاپیک این عکسمم صبح یهویی گرفتم و کسی که از بودنم قدردانی میکنه رو گزارش بزن،منم میزنم
نی نی یار ببینه تعلیقت میکنه جانم. چون برات درخواست گزارش ممنوعه. هم خودت تعلیق میشی هم کسی که گزارش ...
پس چطوری پاک کنم
روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرست واسه نی نی یار یک . روزی یک ...
تگ میکنی