جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
لوبیا که از قبل خیس کردی یا دوتا سیب زمینی بزار بپزه
پیاز داغ فراوون بگیر بهش پودر سیر فلفل زردچوبه پاپریکا و اگر دوست داشتی کمی پودر زیره بزن تفت بده رب بزن و تفت بده ،بعد سیب زمینی ها رو بیرون بیار بکوب و همه رو به لوبیا اضافه کن بزار جا بیوفته
من درست میکنم طعمش خوب میشه لوبیا شب قبل خییس میزارم بعدش دو سه تا پیاز رنده میکنم سرخ میکنم ادویه بعد رب تفت میدم ک ب حال بیا درراخر لوبیا میزارم تا بپزه جیگرش حال بیا خلاصه اگر دوست داشته باشم قارچ میزارم.
متعد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
اول لوبیا رو بانمک روز قبلش خیس کن بعد از ابکشی یه پیاز و سیب زمینی و یه حبه سیر بذار آروم بپزه بعد قارچو رب و زردچوبه رو خوب طبخ بده اون پیاز و سیب زمینی وسیر و از توش دربیار خوب له کن بعد بریزروی رب ادویه هم زردچوبه فلفل سیاه زنجبیل ویه بستهادویه مرغ میرزم خوب قاطی میکنم میریزم داخل لوبیا بعد یه سیب زمینی هم نگینی سرخ میکنم هنگام سرو روش میریزم با روعن زیتون تامام