2777
2789

بنظرتون کتاب حقوق بین الملل بگیرم یا جزوه بخونم اگه بخوام سفارش بدم هفته دیگه به دستم میرسه امتحانمم دهمه اگه اشتباه نکنم جزوه خوبه ؟ 

اینم بگم استادمون اصلا درس نمیداد جزوه هم نمیداد هیچی 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقوق نمیخونم

ولی اینو میدونم امتحان بستگی به استاد داره

استاد اگه گفته جزوه کافیه جزوه بخون اگه گفته رفرنس بخونید اونو بخون.

ولی جزوشو بیستر بخون

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خب خود استاد منبع امتحان رو چی گفته ؟

هیچی استادمون مزخرف بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

فقط بگو حقوق چطور رشته ای هست اگه آزمون وکالت قبول نشیم بیکار میمونیم؟^

شغل زیاد داره اما در کل توی دانشگاه های ایران شغل پیدا نمیشه منم فقط میخوام مدرک بگیرم دنبال شغل نیستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی استادمون مزخرف بود

ترم چندی؟

مگه میشه ؟ استاد سر کلاس از کدوم کتاب درس میداده ؟ نمیشه که هیچی درس نده ؟ به هر حال یه منبعی معرفی کرده برای امتحان .

از استاد یا بقیه همکلاسی هات بپرس بهت میگن

حقوق نمیخونمولی اینو میدونم امتحان بستگی به استاد دارهاستاد اگه گفته جزوه کافیه جزوه بخون اگه گفته ر ...

استاد فقط میگفت بیان کنفرانس بدین ماهم مطالب تخصصی کتاب نمی‌فهمیدیم خلاصه می‌گرفتم از ترم بالایی ها رو خونی میکردیم سر کلاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی ۴ سال میره به باد؟

سال های بعدش میتونی ازمون بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترم چندی؟مگه میشه ؟ استاد سر کلاس از کدوم کتاب درس میداده ؟ نمیشه که هیچی درس نده ؟ به هر حال یه منب ...

ترم یک فقط میگفت کنفرانس بدین همین اگه کنفرانس نمی‌دادیم نمره مستمر نمی‌داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب از همون کتابی که کنفرانس دادین امتحانم میگیره .

امتحان که دست استاد نیست پیام نورم گفتن سراسریع

1
5
10
15
20
25
30
35
40