2777
2789

میشه لطفا کمکم کنید خیلی غصه میخورم 🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🙄طبیعیه ! قرار نیست همه کل این ۹ ماه رو تهوع و سرگیجه و ...داشته باشن

آخه چند ماه پیش خارج رحمی بود خیلی بهم سخت گذشت برای همین حساس شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
آخه چند ماه پیش خارج رحمی بود خیلی بهم سخت گذشت برای همین حساس شدم

نگران نباش ...نمیشه ک ی تجربه بد رو ده بار دیگ هم تجربه کنی ک ....انشالله سالم بیاد بغلت..استرس خودش سمه برات

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
استرس به خودت نده طبیعی

سینه هام دردناک و متورم شده بود یه خورده حالت تهوع داشتم زیر شکمم گرفتگی داشت الان انگار نه انگار که باردارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعیه

منم اینطور بودم چقدر گریه کردم و ....

ولی چشمت روز بد نبینه چنان جبران کرد و نشون داد که من هستم و خیالت راحت ،که تا اخر ۵ ماهگی فقط بالا میاوردم و غذام فقط نون بربری و برنج کته و پنیر و سالاد شیرازی بدون پیاز بود. چه روزایی بود🤕🤒🤢

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
نگران نباش ...نمیشه ک ی تجربه بد رو ده بار دیگ هم تجربه کنی ک ....انشالله سالم بیاد بغلت..استرس خودش ...

مرسی عزیزم خدا دلتو شاد کنه میشه برام دعا کنی خدا به منم نی نی سالم و صالحی ببخشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سینه هام دردناک و متورم شده بود یه خورده حالت تهوع داشتم زیر شکمم گرفتگی داشت الان انگار نه انگار که ...

عزیزم  صلوات بفرست ارامش بگیری  این وقت شب که نه سنو هست نه چیزی اگه خیلی حساسی برو دکتر

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیهمنم اینطور بودم چقدر گریه کردم و ....ولی چشمت روز بد نبینه چنان جبران کرد و نشون داد که من هست ...

حاظرم همه اینایی که گفتی رو داشته باشم ولی نی نیم چیزیش نشه آبجی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم صلوات بفرست ارامش بگیری این وقت شب که نه سنو هست نه چیزی اگه خیلی حساسی برو دکتر

از دیروز عصر که بیدار شدم اینطوری شدم فردا انشاالله میرم به امید خدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40