2777
2789
عنوان

ممکنه کل سال تعطیل بشه🥺🥺کامل🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 63 پست

اینجوری رو به پسرفت میریم چه وضعشه دیگه

من الان تو دوره حساسم یازدهم و سرنوشت ساز چرا باید تعطیل کنن😐😐

وفاداری یه هدیه گرون قیمته اونو از آدمای ارزون قیمت انتظار نداشته باش🫀👑

والا بخدا تو این دو سالی که امتحان دانشگاه میدادم هیچی نفهمیدم ما بیچاره نوبت دوم سال دوازدهم کرونا ...

اره واقعا منم که بدتر نهایی دارم امسال🤣😂

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا حضوری باشه بهتره چون تعطیل باشه آنلاینه آنلاینم سخته همش اینترنت قطع میشه

حضوری نه ۶ صبح باید بریم انلاین بهتره توخونه راحت دراز میکشی یه چیزی میخوری

آلودگی هوا؟؟؟انگار اولین باره هوا آلوده بودهعلتش بی کفایتی عده ای در ذخیره سازی گازه. گردن آلودگی هو ...

اره همون ولی حسم میگ تعطیلی ها ادامه داره هنوز😂👌

اره واقعا منم که بدتر نهایی دارم امسال🤣😂

😂😂💔نهایی باشی دختر باید روز و شب دعا کنی مجازی نباشه نه اینکه خوشحال باشی 

حداقل من که زخم عمیق خوردم بهت میگن 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

عه 😂😂😭پس الکی خوشحالم؟

بستگی داره نهایی نهم باشی یا دوازدهم 

البته امروزه نهایی زیاده 

دبیرستانی ؟ 😂😂💔ببین تو نهایی کم بیاری هیچکس تاکید میکنم هیچکس نمیتونه با حتی پارتی کاری برات بکنه چون دست هیچکس نیست 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده