2777
2789
عنوان

حموم دستشویی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 99 پست
تا اینجا یکو نیم هزینه کردیم از این به بعدش راحت 600میخاد زمین هم مال خودمون بود

زمینتون چند متره؟وای خدای من حالا شوهرم میگه نهایتش یه تومن میخواد 🤦‍♀️از قیمتا خبر نداره انگار 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
تو حیاط یا گاراژ و انبار و دامداری اینا هس زیر بنا نزدیه 1000متره فقط جای خالیش انقد بود که خونه ساخ ...

والا من حدود ۱۳۰ متره

دوتا تواب بزرگ آسپزخونه ۱۶ متر

حمام قالی ۹متری

پذیرابی ۷در ۷ یعنی ۴۹متره

راه رو هم داره

چطور ۱۱۵ اینقدر کم جا در آوردین؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمینتون چند متره؟وای خدای من حالا شوهرم میگه نهایتش یه تومن میخواد 🤦‍♀️از قیمتا خبر نداره انگار

من تاحالا بالای دو تومن خرجش کردم تقریبا ۶۰۰ یا ۷۰۰ دیگه هم میخواد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چهار متر و نیم که کوچیک نیس نصف قالی دوازده متریه جدا بسازید

9 متری

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

زمین بزرگه 1000متره جای خالیش برای خونه 90متر بود با اضافه کردن بالکن کردیم 115متر خونه نه خیلییی گرونیه حالا ما با سیمان دونه ای 80تومن 70تومن ساختیم الان دونه ای نزدیک 150همه چی خیلی گرونتر شده مصالح ما یه ماشین اجر میاوردیم 7تومن اینا چند وقت پیش شنیدم شده 10تومن اگه گرونتر نشده باشه البته مونده چ وسایلی بخرین ما از همه چی گرون و بهترین کیفیت گرفتیم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

والا من حدود ۱۳۰ مترهدوتا تواب بزرگ آسپزخونه ۱۶ مترحمام قالی ۹متریپذیرابی ۷در ۷ یعنی ۴۹مترهراه رو هم ...

اشپز خونم 15متره یه مطبخ 10متری دارم دوتا خاب نه و دوازده نزدیک شیش مترو راه پله اشغال کردهچهار متر قناسی حموم بقیش هاله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمین بزرگه 1000متره جای خالیش برای خونه 90متر بود با اضافه کردن بالکن کردیم 115متر خونه نه خیلییی گر ...

عزیز بهترین راه اینه ی سرویس رو پشت بوم بزاری سقفشو ی مترشو بزار برا انبار

اونو بزار برا مواقع ضروری و مهمان داشتی

خودتون از همین استفاده کنید

اشپز خونم 15متره یه مطبخ 10متری دارم دوتا خاب نه و دوازده نزدیک شیش مترو راه پله اشغال کردهچهار متر ...

مبارکت باشه

ی کامنت دیگه گذاشتم بخون

خب یه ۵ مترم اضافه میکردین

دیگه نمیشد تازه 90متر بود بالکن اضافه خونه کردیم نزدیک یکو نیم در پنج متر تازه متراژ این شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز بهترین راه اینه ی سرویس رو پشت بوم بزاری سقفشو ی مترشو بزار برا انباراونو بزار برا مواقع ضروری ...

اره همسرم بیاد صحبت کنیم اینکارو شاید بشه کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو خرپشتی یکم فضا داریم ولی خونم انباری نداره میخاستیم اونجارو انباری کنیم الان یهو اومد تو ذهنم اون ...

آره میتونی پایینشو دستشویی کنی سقفشو انباری درست کنی این دوستمون پیشنهاد انباری تو‌سقف داد که خیلی خوبه واسه شما

اگرم دستت خالیه حالا عجله ای نیست سر فرصت درست کن