2777
2789
عنوان

خوشحال باشید از فردا سود سهام عدالت شروع به واریز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 45 پست
با کدوم بانک

نمی‌دونم ولی ما که ملی هستیم همیشه آخری واریز میکنن🥴

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی که قبلا شماره شبا اعلام نکردن رو میگه

خوب از کجا بدونم اعلام کردم یانه؟ 

تا الان ک هر وقت واریز میکردن برای منم واریز میشد 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
حالا چیکار کنیم باهاش !!! ولی جدی خودشون خجالت نمیکشن ۶۵۰ هزارتومن میدن 😂 با این گرونی

یکی دیگه گفت ۴۰۰ میدن که تو چرا زیاد کردی

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
خوب از کجا بدونم اعلام کردم یانه؟ تا الان ک هر وقت واریز میکردن برای منم واریز میشد

خوب قبلا اعلام کردی که واریز میشده برات دیگه. نیاز نیست کاری‌کنی الان دیگه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
تا زمانی که اخبار اعلام نکنه واریز از کی هست... بقیه خبرها فیکه

اخبار هفته پیش گفت تا قبل شب یلدا واریز میشه نمیان هی هر شب تو خبر بگن که یکبار گفتن کافیه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
خوب از کجا بدونم اعلام کردم یانه؟ تا الان ک هر وقت واریز میکردن برای منم واریز میشد

اگه قبلاً برات واریز شده خب شمارهدشباتو قبلاً درست کردی دیگه نیازی نیست

همیشه واسه کارت من ۶۵۰ زدن من تنهام شاید بخاطر همین سرپرست حساب میکنن بیشتر میزنن نمی‌دونم شایدم ربط ...

برا منم پارسال یلداد۶۰۰ واریز کردن البته گفتن یکقدار سود اسفند هم هست اونم باهاش واریز میکنن

از مبلغش خبر ندارم ولی کاش لااقل بالای ۶۰۰بدن🥴

چ کم توقع

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چ کم توقع

عزیزم زیادتر امکان ندارد پس همینم غنیمته