2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ناراحت شدم

81 بازدید | 15 پست

اقا من 28 سالمه شاغلم مجرد 

دوستم که نه همکلاسی دبیرستان شاید یکی دوماهی هست بعد ده سال تو اینستا بهم پیام داد که چیکار میکنی اینا 

ازدواج کرده بود امسالم دوباره کنکور داده بود پزشکی قبول شده بود بعد من یع بار پیشنهاد دادم همو ببینیم پیچوند که نه گرفتارم اینا منم گفتم ا‌وکی دوست نداره چیکارش دارم پزشکی ام قبول شده متاهلم هست سرش شلوغه 

خودش هی گاهی پیام میده منم همیشه جواب دادم 

امروز یه کاره پیدا داده بود بی مقدمه میای زن دایی ام شی 

دایی ام متولد شصت😐 یعنی پونزده سال از من بزرگتره راستش بهم برخورد انگار من گفتم بهش برام شوهر پیدا کن اصلا من راجبع این موضوع چیزی بع این نگفتع بودم منم باشوخی گفتم نه ولی کسی که هم سن سالش باشه متولد 67 اینا میشناسم دختر خوبی هست اگه بخوای معرفی کنم بعد نوشت نه نمیشه تو این جور مسائل معرفی کرد اینا

منم پیام شو سین کردم جواب ندادم ولی راستش ناراحت شدم من خودم شاغلم و مرتبط با رشته ام کار میکنم درامدم خوبه بد نیست نمیدونم چرا یهویی این پیام داد اعصابم ریخت بهم اخه پونرده سال؟؟؟؟ والا دایی اش پولدار ایناعم نیست فک کنم کارمنده  دیگ دختر قطحع بعد خودش شوهرش همسنشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون چطوری یادش مونده احتمالا از اولشم نقشش همین بود

نه بابا واسه فضولی پیام داده بود پز پزشکی قبول شدنشو بده

والا من زشت نیستم درامدمم بد نیست 

چرا باید یکی پونزده سال بزرگتر از خودمو کن هیچ اپشن خاصی نداره یکی که همسن سال خودمه بهم پیشنهاد بده😒