2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه روحی خریدم 1800 پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 53 پست

بعد از چند سال تجربه زندگی بهت میگم بهترین جنس ظرف همون روحی

چیزی ک ن مریضی دا ه و ن قدیمی میشه

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس خداروشکر مامانم گفت روحی خوب نیست یکم پشیمون شده بودم.

ن اصلا

اتفاقا من سعی کردم تا الان چکد تکه برای دخترام بخرم

چون میدونم تا زمان اردواجشون از مد نمیفته

مامتن منم از کوچیکی برام میخرید

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺

اتفاقا خورشت رو تو قابلمه روحی و مسی درس میکنی اصلا یه مزه  دیگه ای داره مبارکت باشه گلم دوس داشتی عکسشو بزار منم دارم جهاز میخرم مدلشو ببینم شاید پسندم شد🤦‍♀😘

متاهل🩷🍃

چرا پس من فکر میکردم روی درسته ؟😐🤕

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

من هفت ساله دارم از قابلمه روحی هام استفاده میکنم خیلی خوبه 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ