2777
2789

خانما من با یکی چند ماه بودم

درکل آدم خوبیه، اوایل خیلی محبت میکرد

جدیدا کمتر بودش، میگفت کار داشتم یا بابامو بردم دکتر یا سرم درد میکرد

منم کلا زیاد پیله نمیشدم چون رابطمون فقط دوستانه بود ولی خیلی صمیمی و خوش بودیم باهم

این اواخر میدیدم تلگرام آنلاینه و کلا چند ساعت جواب منو نمیده

دو سه بار خیلی ناراحت شدم و خواستم تموم کنم ولی میگفت اشتباه میکنی و آنلاین نیستم و الکی میزنه و ... و تا چند روز خوب میشد

هفته ی پیش یه شبانه روز کلا پیام منو سین نکرد و آن بود

بعد که اومد از همه جا بلاکش کردم و بااینکه وابسته بودم یه هفته دووم آوردم

حالا چند روزه بااینکه بلاکه هی زنگ میزنه و پیگیره

این پیامو بهش دادم و بلاک کردم دوباره و اونم خیلی زنگ زد

اصلا دیگه نمیخوام وارد رابطه شم باهاش

بیشعور فک کرده چون وابسته شدم میتونه بی احترامی کنه

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه   

دمت گرم خوب کردی ناز شصتت

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرش با یکی گرمه

شک نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بد گفتینشون دادی چقد بابت کاراش اذیت شدی، حرص خوردی فلانفق باید میگفتی لطفا دیگ هیچ وخ مزاحمم نشو با ...

آخه عزیزم به هر حال میدونست که دوسش دارم و اونم مثلا دوسم داشت

به نظر تو هم سرش جایی گرمه؟

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه