پودر صابون و پودر دستی رو قاطی کن ۲۰ دیقه بذار بمونه بعد بشور
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من روپوش مو اینطوری میشورم که آب داغ سرکه و پودر صابون و جوش شیرین میریزم و بعد با صابون رخت شویی میسابم و بعد میندازم ماشی
حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
با اب و تایید بزار بمونه بعد چنگ بزن و اروم بشورش اگه دیدی بازم چرکه بعد اب کشی دوباره یه دور دیگه تایید بزن اگه هم که تمیز شده با همون بار اول ابکشی کن و تموم
میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
پودرماشین لباسشویی فقط دارم عزیزم بیست دقیقه همین پودرواب جوش تولگن کافیه ؟
اره کافیه
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-