2777
2789

پسرم ۴ سالش از چهارشنبه مریض شده افتاده تبش قطع نشده امروز میاد بخواب از درد نمیتونه میگه چشمم و گوشم درد میکنه دکتر دوبار بردمش فقط استامینوفن و برای سرفه شربت میدن دکتر گفت انفلانزای ،خطر ناک نیس؟  بچم هیچ نمیخوره دو قاشق اگر غذا بخوره با زور بالا میاره چیکار کنم بنظرتون دوباره ببرم دکتر ؟😭 خودمم گرفتم ازش همش استرشو دارم خدای نکرده حالش بد بشه

یه او آر اس بگیر اول ک معدشو شستشو بده

بعدش برو داروخونه یه شربت ماترومکس بخر برای عفونت و ویروس های گوارشیه 

برای تبش هم شربت  ایپروفن بده

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه او آر اس بگیر اول ک معدشو شستشو بدهبعدش برو داروخونه یه شربت ماترومکس بخر برای عفونت و ویروس های ...

دارم خونه خیلی بد خلقی میکنه فقط آب میخوره هرچی دیگه میدم انقدر رو خودش فشار میاره که همون دو لقمه ام بالا میاره پروفنم میدادم دکتر گفت نده خطر ناک زیادش چیکار کنم تبش قطع بشه دیگه دارم میترسم خواب ندارم

ببر بیمارستان اگه همش بالا میاره شاید سرم بزنن بهتر بشه

اره امروز گفتم ولش کن ببرمش بیمارستان دیگه آخه دوستمم بچش اینجوری بود عفونت زد بود به خون بچه خدا رحم کرد بهش یه هفته بچشو بستری کردن هی به اون فکر میکنم هی بیشتر میترسم

عزیزم اگر تبش قط نمیشه و گوش درد داره عفونت داره ببرش پیش ی دکتر دیگه ... 

عفونت گوش و چشم و شایع شده برای تب هم اگر دارو نمیخوره شیاف بزن

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

دیروز دکتر چک کرد چرک خشکن داره میخوره هر روز بچم آب شد😔

خب پس چرک خشک داده گفتی فقط استامینوفن و شربت سرفه داده ... خوب میشه پس نگران نباش 

شیافم زدم تا روزی چند بار مجاز نمیدونید امروز دوبار زدم

شیاف ۶ ساعت ی بار بزن اگه بروفن نمیخوره ... و نزار تب بالا بره 

شیاف ۶ ساعت ی بار بزن اگه بروفن نمیخوره ... و نزار تب بالا بره

بروفن میخوره دکتر گفت نده خونریزی معده میکنه خطر داره و این حرفا گفت هر هشت ساعت اونم اول استامینوفن بده بعد یکساعت شیاف بعد دوساعت بروفن منم ترسیدم ندادم بروفن کلا ۴ ساعت تب شو پاین نگه داشت