2777
2789
عنوان

توهین همسر به پدر مادرم

598 بازدید | 52 پست

سر یه قضبه دیگ آمپر چسبوند به خانوادم خانواده. من خیلی زیر پر پ بالشو گرفتن امشب حرف بدیایی زد ناموسی دارم اتیش میگیره بگیدددددد چکار کنممممباهاشسس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشورن عادیه عزیزم ولی جلوش واستا ديگه تکرار نکنه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بار اولشه... بیاد خونه کاری میکنم به گوه خوردن بیافته

شوهر حیوون منم با مامانم اینجوری کرد الان خودشو جر میده اشتی کنه نمیزارم میگم اصلا دیگه با مادر من روبرو نشو حیوون دوپا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

نهههههه امشب بدترین شب عمرشو میسازممم

عزیزم الان فقط توهین کرده،تا همین جا حرمت ها شکسته شده.

کاری نکن که دست هم روت بلند کنه و از این لحاظ هم روش باز بشه.

حق داری بخوای تنبیهش کنی ولی خواهشا با سیاست رفتار کن که بدتر نشه اوضاع

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕