2777
2789
عنوان

درسته که حس زن توی اینجور موارد دروغ نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 95 پست
اصلا اومدیم خارج شهر هوا جون میده برای ریلکس کردنولی خب همون نشخوار فکرم تا کجاها که نرفنه

به به. نزار ذهنت یا نفست یا من ذهنیت برات درد و غم ایجاد کنه. این ذهن ما و افکار ما کارخانه تولید غمه. رنجه. به قول مولانا. در زمانه صاحب دامی بود/همچو ما احمق که صید خود کند. میگه تو دنیا موجودی دیدی مثل انسان هر لحظه با فکرا برا خودش دام درست کنه و لذت بودن در این لحظه و شادی و سرور و به درد و غم تبدیل کنه؟ بعد میگه ما به عنوان هوشیاری. خداییت باید جلوی این افکار منفی مونو بگیریم و این رسالت انسانه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه کاره اونجا؟شوهرت مقام بالاترشه؟

خیلی تازه که نه ولی نسبت به بقیه اره

فک کنم آبان

دستیار همسرمه دیگه البته دستیار شخصیش یکی دیگه است

ولی این خودشو می چسبوند

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

به به. نزار ذهنت یا نفست یا من ذهنیت برات درد و غم ایجاد کنه. این ذهن ما و افکار ما کارخانه تولید غم ...

عزیزم چقد قشنگ میگی شما 🩵 ممنونم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من تاشک کنم به شوهرم زودمی گم ومی پرسم نمیدونم حالابده یانه ولی خیالم راحت میشه اینجوری

یعنی بهش بگم چی

خیلی تازه که نه ولی نسبت به بقیه ارهفک کنم آباندستیار همسرمه دیگه البته دستیار شخصیش یکی دیگه استولی ...

همونه، مشخصه تازه کاره

فعلا نمیشه کاری کرد

زیاد درگیرش نشو، اذیت نکن خودتو.

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
همونه، مشخصه تازه کارهفعلا نمیشه کاری کردزیاد درگیرش نشو، اذیت نکن خودتو.

همون دستم به جایی بند نیست

دور که نمیتونم بکنم کار میکنن اونجاولی خب حتی جلوی منم دختره یه جوری بود با اینکه شوهرم خیلی معمولی ...

اره دیگه خیلیا کرم دارن انگار

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
بگو خانوم فلانی چرااینجوری بود اکه گفت چجوری بگوخبلی پررووبامرداصمیمیه خوشم نمیادازاینجورادما ببین و ...

شاید امشب بهش بگم یه جوری که حساس نشه

ولی اخه کاریم نمیتونه بکنه با نظر همه اونجاست دختره

عزیزم تشکر از شما. حس خوبی از نام کاربری و عکسش گرفتم خانم دوست داشتنی هستین.

لطف دارین شما به من عزیزدل💗

دختره کمبود محبت داشته و میخواد توجه جلب کنه، اگر به همسرت مطمینی بیخیال شو،، اگر با همسرت راحتی بگو ...

انقدر که امروز عشوه اومد روزای دیگه ام بیاد که هیچی

اره دیگه خیلیا کرم دارن انگار

متاسفانه