2777
2789
عنوان

درسته که حس زن توی اینجور موارد دروغ نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 95 پست
اگه تونستی محل کارش شنود بزار زیر میزش یا

نه بابا نمیشه که

ببین اونجا کلا محیط صمیمی هستش

این یکی زیادی بود رفتاراش انگار

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره زیر دست شوهرت؟

دستیاره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

اخه این کار درستی نیست بعدم چیزی نداره من همه چیزشو میدونم

نکن اینکارو، چک نکن

مث من معتاد میشی🥲

حتی اگ چیزی هم نباشه، بعد یمدت فکر میکنی چیزی هست ک باید پیداش کنی

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
خیلی اعتماد نکن به مشاوره های اینجا . نصف به نصف بچه دبیرستانی هستن 😂😂بعضی ها زیادی خودشون رو قاطی ...

همون حالت جلب توجه داشت

خیلی زیادی 

ببین کلا اونجا همه باهم صمیمی هستن به اسم صدا میزنن میخندنهمه هم حد خودشونو میدونننمیدونم اینو چطوری ...

اسی فقط مواظب باش سوالی چیزی نپرسی از شوهرت،  توجه ش و بیشتر جلب ‌کنی به دختره 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
شایدم خانمه زیاد تونخ شوهرتونه که رو ش دقیق شده یه چیزایی از عادت‌ها واخلاق طرف دستگیرش شده همسرتون ...

فکر میکنم همچین چیزی بود . میگم محیطشون خیلی صمیمی هستش

شوخی و اینا

ولی این یکی کارای احنقانه میکرد یه جوری بود

شوهرمم متوجه شده قبلا ولی فکر کنم جدی نگرفته وگرنه دیوونه نبود که منو ببره اونجا

هامهم نیستبعضیا اینجوری ن کلا...چون جلب توجه میکرده ،‌مثلا ظاهرش یا رفتارش و... یا حتی ممکنه سیستمش ...

نه ببین صمیمی داریم در حدی که شوهرم با اسم صدا میزنتشون و اینا

این یه دونه خیلی عجیب بود می چسبوند خودشو یه جوری بود

پیشگیری بهتر از درمانه گلم منم خیلی ب شوهرم اعتماد داشتم خیلی باورش داشتم ولی 😔😔😔

ای وای متاسفم عزیزم

نکن اینکارو، چک نکنمث من معتاد میشی🥲حتی اگ چیزی هم نباشه، بعد یمدت فکر میکنی چیزی هست ک باید پیداش ...

نه هیچ وقت بینمون نبوده

یعنی بخوام برمیدارم گوشیشو قفل نیست ولی چک نه

واقعاااا مغزم خراب شده از عصر

ذهنتو خالی کن. به موسیقی گوش بده. آشپزی کن. رقص کن. قرآن بخون دعا کن. پیاده روی کن. با عزیزی صحبت کن. نزار نشخوار فکری تو رو داخل منجلابش بکشه. به خودت زمان بده بگو یک ساعت فکر کردم به این موضوع کافیه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا