2777
2789
عنوان

این کاربر چرا انقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
عکستو میزاری ببینم حسم میگه خوشگلی ؟

هستین بذارم؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ماهی و خوشگلی . خوسبخت بشی الهی

فداتشم عزیزم چشاتون خوشگلو ماه دیده❤❤ممنونم همچنین 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ای کاربر چ حوشگله

فداتشم چشات خوشگل دیده ❤❤

پاک کن عزیزم

پاکش کردم ❤

فداتشم چشات خوشگل دیده ❤❤

امضات :'(  با اینکه بد زمین زده منو زندگی و دشمنام 

اما منم هنوز منتظر یه معجزه بزرگم نه که اون اتفاق بد از بین بره ها نه اون که دیگه درست نمیشه فقط اثرش کم شه همین 

راستی این کاربرم خیلی ناراحته بخاطر همه چی بخاطر کارای نکرده و تلنبار شده بخاطر عشقی که مرده 😔 خدایا چجوری درست میشه اصلا میشه معجزه اتفاق بیفته 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

امضات :'( با اینکه بد زمین زده منو زندگی و دشمنام اما منم هنوز منتظر یه معجزه بزرگم نه که اون اتفاق ...

(: معجزه میشه به خدا ایمان داشتع باش، و باهاش حرف بزن معجزه رو تو زندگیت میبینی دختر قول میدم 

خدا همیشه صلاح بندشو میخواد شک نکن