2777
2789
عنوان

اون خانومه ک شوهرش با زنداییش بهش خیانت کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب الان نباید تاپیک خیانت ببینم وقتی ذهنم مسموم شده

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

نمیدونما... ولی من معمولا تاپیکای خیانتی نی نی سایتو باور نمیکنم، خصصو از وقتی ک مد شد، یه مدت ک خیلی زیاد بود... هرروز پربازدید یه خیانت بود...

آخه اونی‌ک در حاا خیانت دیدنه، یا به تازگی خیانت دیده فک‌نکنم انقد حال و حوصله داشته باشه ک بیاد تاپیک بزنه و تعریف کنه و... مخصوصا خیانت های عجیب غریب و جنجالی

حالا مثلا طرف چند سال گذشته، اومده داره درد و دل میکنه ک یادم نمیره و... یه چیزی...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
باورم نمیشه همچین شوهری سر ب تنش نباشه بهتره

اتفاقا همه میگفتن کاش بمیره و رسوا شه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
میشه یکی تعریف کنه🙂

رفته بود رو اکانت شوهرش چت خیلیی مثبت 18 از شوهرش و زنداییش دیده بود 

طوری ک همچی واضح بود ک اینا باهم هستن و بودن 

فک کن شوهره با زندایی خودش چقدررر حال بهم زن 

بعد میگف ک باورم نمیشه زن دایی چادری  نماز خون 

شوهرم نماز خون 

اینجوری 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

حالم از چتشون بهم خورد ،بیشتر از این که هردو مذهبی بودن ،تناقض حال بهم زنی بود

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اتفاقا همه میگفتن کاش بمیره و رسوا شه

اره واقعا من براش نوشتم من بودم ی تفنگ بر میداشتم دوتاشون میکشتم

خب الان نباید تاپیک خیانت ببینم وقتی ذهنم مسموم شده

میشه تعریف کنی

منم دچارش شدم انگار..

اوایل میخوندم اوکی‌بود، بعد کم کم رسوخ کرد توم انگار🥲

ولی بازم تاپیک‌حیانت ببینم میخونمش، عذاب انتخابی...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
میشه یکی تعریف کنه🙂

خانومی تاپیک زد باردار هم هست چت  شوهرشو با زندایی شوهرش دیده بود

انگار از زمان عقدشون با هم در ارتباط بودن.رابطه داشتن چون شوهرش توی چتاشون اشاره کرده بود و زنداییشم حامله بوده😑

نمیدونما... ولی من معمولا تاپیکای خیانتی نی نی سایتو باور نمیکنم، خصصو از وقتی ک مد شد، یه مدت ک خیل ...

والا منم نمیدونم کاش دروغ باشه

رفته بود رو اکانت شوهرش چت خیلیی مثبت 18 از شوهرش و زنداییش دیده بود طوری ک همچی واضح بود ک اینا باه ...

من باور نمیکنم