2777
2789

دوستان ما هیچ کدوم هیچ مشکلی نداریم همه چی ام چک کردیم خداروشکر سالم هستیم اما الان چندساله اقدام کردم و باردار نمیشم خیلی ناراحتم 😭😭😭و تقریبا هرماه با نزدیک شدن پریودهام حال روحیم بهم میریزه شدید.چندنفربهم میگن احتمالا چله افتاده بهم نمیدونم باید چیکارکنم خیلی تحت فشارم

توروخدااگ میتونین راهنماییم کنید چیکارکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرس عامل اصلی ناباروری بی علته

ندیدی کسایی که ناباروری بی علت دارن یه بچه از پرورشگاه میارن ذهن که آزاد میشه بدون دغدغه رابطه برقرار میکنن همون اول باردار میشن بعد میگن پاقدم این بچه ست 

واقعیت اینه که استرس و فکر و خیال و... عامل اصلی ناباروری بوده 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

احتمالا مشکلتون اینه که نمی‌دونید چه زمان رابطه داشته باشید زمان تخمک گذاری رو نمی‌دونید یا روشتون اشتباهه

یادمه یه دوستی داشتم شرایطش مثل شما بود بعدها دکتر فهمیده بود که شکل رحم این خانم جوری بوده که بلافاصله وقتی بعد از مقاربت بلند می‌شده تمام مواد خارج می‌شده از وقتی که رعایت کرد و بعد از مقاربت بلند نمیشد از جاش و ظاهراً دو تا پا رو تکیه می‌داده  به دیوار  باردار شد 

شما هم از یه نفر وارد به این مسأله بپرسید 

من دختر دومم شش سالشه

بعد پدرم ۵ سال پیش فوت کرد رفتم بالا سرش

گفتن چله بهم افتاده

دوسال بعد ۵ هفته باردار شدم سقط شد

بعد با یه متخصص چله 😅😅صحبت کردم گفت چون سقط شده دیگه چله نداری

ولی خب به نظرم سالم بودم سونو دادم و...

بعد اردیبهشت امسال روده ام پیچ خورد جراحی کردم دکتر گفت خانم روده ات برگشت سر جاش ولی دیدیم فتق ناف داری دوختن

الان باردارم

تقریبا سه سال اقدام داشتم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

خواهرشوهر منم بی دلیل باردار نمیشد بی خیال شد رفت دنبال آموزش آرایشگری که بعد چندوقت فهمید بارداره.پسرش دنیا اومد وقتی سه ماهه بود دوباره ناخواسته باردارشد و دخترش هم قبل از تولد پسرش دنیا اومد الان یکی سه سالشه یکی چهارسال.

به نظرم شما هم بی خیال باش به خدا توکل کن و برو دنبال یه کاری که بهش علاقه داری.خودش درست میشه

من دختر دومم شش سالشهبعد پدرم ۵ سال پیش فوت کرد رفتم بالا سرشگفتن چله بهم افتادهدوسال بعد ۵ هفته بار ...

اخرش چله هست یانه؟بخدا من نمیدونم یعنی چی

خداروشکر ک هم‌بچه دارشدین هم بهترین