2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 35 پست

ی بیبی دیگه ام بزن. علائم ات چیه؟ لکه بینی یا ترشح خاصی نداشتی

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اقدامم ولی هنوز شش روز مونده به موعدم...کمر درد دارم...دقیقا ستون فقراتم...اصلا نمیتونم بدون تکیه دادن به جایی بشینم...موقع پاشدن درد دارم...یا باید دراز بکشم یا کلا لم بدم...نمیدونم طبیعیه یا نه...جز صبر کاری ازم بر نمیاد

هوا سرده شوهرم این چن روز تعطیلی مغازش نرفت نشستیم تو خونه جرات نداریم بریم بیرون

کدوم شهری 

همه جا سرده الان دیگه باید ذوقشو داشته باشی 

دهه هشتادی هستی

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من اقدامم ولی هنوز شش روز مونده به موعدم...کمر درد دارم...دقیقا ستون فقراتم...اصلا نمیتونم بدون تکیه ...

منم دقیقن اینجوری بودم حتی موقع دراز کشیدنم میخواس این پهلو اون پهلو شم کلی درد میگرفت

کدوم شهری همه جا سرده الان دیگه باید ذوقشو داشته باشی دهه هشتادی هستی

شمالیم ارع دهه هشتادیم متولد هشتاد و دو 

دو ساله اقدامم انقد علاعم داشتم منفی بوده گفتم صبر کنم اگ این چهار روز پری نشدم بعد برم 

اگ چهار روز اخر ماه پری نشم کلن اذر ماه نشدم 

منم دقیقن اینجوری بودم حتی موقع دراز کشیدنم میخواس این پهلو اون پهلو شم کلی درد میگرفت

من نه... دراز میکشم به پشت راحتم دیگه درد ندارم... دیگه نمیدونم چمه...بارداری  احتمالا چون بی بی برات مثبت شده دیگه واسه منم دعا کن...نمیخوام از الان به خودم امید الکی بدم..سه ماه پیش سقط سختی داشتم..میخوام اصلا بهش فکر نکنم... بیخیال باشم تا وقتش برسه و برم بی بی چک بزنم و ازمایش بدم...

شمالیم ارع دهه هشتادیم متولد هشتاد و دو دو ساله اقدامم انقد علاعم داشتم منفی بوده گفتم صبر کنم اگ ای ...

من ۲ روز نخابیدم دوساعت رفتم دانشگاه دوساعت برگشتم یه بیبیچک زدم مشکوک بود دوباره برگشتم از خون دادم 

۸ سال اقدام بودم

دهه هشتادیا خستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من ۲ روز نخابیدم دوساعت رفتم دانشگاه دوساعت برگشتم یه بیبیچک زدم مشکوک بود دوباره برگشتم از خون دادم ...

😂😂😂ارع من ک همش خستم حتی وقتی هم میخابم بلند میشم خستم 

بیبی چک منم مثبت شد ولی بعدش رنگ پس داد نمیدونم خراب بود بیبی چی بود 

😂😂😂ارع من ک همش خستم حتی وقتی هم میخابم بلند میشم خستم بیبی چک منم مثبت شد ولی بعدش رنگ پس داد نم ...

😂😂👍

1
5
10
15
20
25
30
35
40