2777
2789
کجا ویلا دارین به سلامتی؟

کردان البته بهتره بگم باغ اونقدرا که فکر کنید بزرگ نیست🥲میشه گفت یه خونه حیاط دار ولی خوشگل 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کردان البته بهتره بگم باغ اونقدرا که فکر کنید بزرگ نیست🥲میشه گفت یه خونه حیاط دار ولی خوشگل

چقدر خوب

عکس نداری ازش؟میخوام ایده بگیرم

عاشق دیدن عکس خونه هستم😍

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
چقدر خوبعکس نداری ازش؟میخوام ایده بگیرمعاشق دیدن عکس خونه هستم😍

اره قربانت برم 😘

عکس یه چند تا تو تاپیکام گذاشتم 

بقیه عکسام خودم داخلشم که نمیتونم بدم اگر هم بدم از زندگی لفو میدهی 😂🙃بهتره ندم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

مرسی عزیزم😘حتما میرم میبینم

خدا نکنه عشقم 

تاپیک هاتو دیدم 😘چه ویلای خوشگلی دارید خوشا به حالت فکر کنم پولدار هستید 🥲خیلی قشنگن مخصوصا تاپیک آخرت 

ازت هم حس خوبی گرفتم :) 

خدا نکنه عشقم تاپیک هاتو دیدم 😘چه ویلای خوشگلی دارید خوشا به حالت فکر کنم پولدار هستید 🥲خیلی قشنگن ...

مرسی عزیزم شما لطف دارین به من

من تاپیک هاتو دیدم عکس به اون صورت نبود ببینم😁

کدوم تاپیکت عکس گذاشتی فدات شم؟

مرسی عزیزم شما لطف دارین به منمن تاپیک هاتو دیدم عکس به اون صورت نبود ببینم😁کدوم تاپیکت عکس گذاشتی ...

دو تا تاپیک دارم عکس گذاشتم 

دیدید آن دو تا رو ؟

استارتر دیروز یه تاپیک بود راجع به کاربر فیک نی نی یار جمعشون کرد ؟ متنفرم ازش تاپیک زده بود پز میداد زنیکه عوضی 😤

دو تا تاپیک دارم عکس گذاشتم دیدید آن دو تا رو ؟استارتر دیروز یه تاپیک بود راجع به کاربر فیک نی نی یا ...

نه ندیدم اون تاپیک هارو

کدوم کاربر فیک بود؟پز چی میداد؟

نه ندیدم اون تاپیک هاروکدوم کاربر فیک بود؟پز چی میداد؟

من پرسیدم چیشده کسی بهم توضیح درست درمانی نداد اما شما داخلش بودید فروغی رو میگفتن 

من پرسیدم چیشده کسی بهم توضیح درست درمانی نداد اما شما داخلش بودید فروغی رو میگفتن

آها بله کاربر فیکه و دروغ میگه متاسفانه

هرجا دیدی تاپیک زده فقط بهش بخندین😁

آها بله کاربر فیکه و دروغ میگه متاسفانههرجا دیدی تاپیک زده فقط بهش بخندین😁

پس چرا نی نی یار هیچ رسیدگی ای انجام نمیده 

باشه 😘😂

پس چرا نی نی یار هیچ رسیدگی ای انجام نمیده باشه 😘😂

چون گذاشته بمونن تا همه بفهمن فیکه 

چون هر تاپیکی بزنه بقیه میان میگن فیک و اینجوری همه میفهمن

چون گذاشته بمونن تا همه بفهمن فیکه چون هر تاپیکی بزنه بقیه میان میگن فیک و اینجوری همه میفهمن

خوبه پس 

ممنون عزیزم که توضیح دادی 😘