2777
2789

اگر یه دختر مجرد ۲۵ ساله بودید چیکار می‌کردید؟

الف) سه روز در هفته کار می‌کردید با حقوق حدود۱۵ به باشگاه و کارهای هنری که دوست داشتید میرسیدید 

ب)سه روز درهفته کار می‌کردید و درس می‌خوندید تا استاد دانشگاه بشید در یه شهر دور از خانواده

ج) شش روز در هفته کار می کردید باحقوق حدود ۲۵تا۳۰

نظرسنجی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر ادم درسخونی بودم گزینه ی 2 

اگر نه گزینه ی 3 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

راستی یه گزینه دیگه هم هست😁د) کلا کار نمیکردید ازدواج میکردید

خواستگار خوب داری؟

حالا ازدواج و کار باهم نمیشه؟😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

صد درصد گزینه الف .خب وقتی ب اون چیزی ک علاقه دارم برسم و ی جورایی پول هم در بیارم .تو زندگیم خیلی موفق میشم و زندگیم ب بطالت نمیره .فرد مفیدی واس خودم میشم و از زندگیم لذت میبرم .دیگ چی ازین بیشتر میخام؟

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

عه چرا اونم یه گزینه دیگه میشه 😄تا خوب از نظرتون چطور باشه

باید از نظر شما خوب باشه عزیزم 

و اینکه ساعت کاریت چقدره؟ محیطش خوبه؟

چرا ب نه؟

به نظرم وقتی شرایط کاری مثل الف و جیم برات فراهمه این که بخوای خودتو اواره کنی دوری از خانواده و زندگی مستقل و سختیاش تجربه کنی ارزش نداره بعدش مثلا فکر کردی استاد بشی چه فرش قرمزی برات میندازن ؟ نهایتش همین حقوق الف و جیمه دیگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
باید از نظر شما خوب باشه عزیزم و اینکه ساعت کاریت چقدره؟ محیطش خوبه؟

بستگی داره مثلا سه روز درهفته میشه از ۷صبح تا ۸ شب باشه یا اگر یدونه شیفت شب هم بردارم یه روزش کم میشه

بستگی داره مثلا سه روز درهفته میشه از ۷صبح تا ۸ شب باشه یا اگر یدونه شیفت شب هم بردارم یه روزش کم می ...

اگه 6 روزم بری همین تایم کاری رو داری؟