2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برام دعا کن منم دعات میکنم سرنماز♥️

فاطمه هستم🌹

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

فرستادم خواهش میکنم‌التماست میکنم خیلی برام دعا کن حالم خیلی بده به هردری میزنم نمیشه دلتنگ دخترمم دعا کن مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم دلتنگ دخترمم برای سلامتی موفقیت دخترم دعا کن 

خدایا توروخدا کمکم کن 

فرستادم عزیزم🤍

التماس دعا برای سلامتی امام‌ زمان 

لطفا دعا کن منم بتونم به هدفم برسم و خواسته ای که دارم اگر به صلاح و خواست خدا هست یه نشونه ازش برام بیاد🥺🙏🏻🤍

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

فرستادم عزیزم... انشاله حاجت روا شی🌹

برای خاهرم سمیرا دعا کن تو زندگیش مشکلاتش حل بشه به آرامش روحی روانی برسه و با همسرش به تفاهم برسن و محبتشون بیشتر شه ممنونم عزیزم❤️

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

تو رو خدا و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله خدا من و عزیزانم رو از شر آدمای ظالم و جادوگر و آدمای بی رحم و آدمایی که بهمون تهمت میزنن و توهین میکنن و حقمونو میخورن و ناراحتمون میکنن حفظ کنه و از شر همچین ظالمایی کلا خلاص شیم و زندگی خوب و پر آرامش و شادی و راحتی و خوشی نصیب من و عزیزانم شه انشالله 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...