2777
2789

من سر در نمیارم

تا فردا میخام برم به دکتر نشون بدم دق میکنم

اگه میدانید لطفا بگید این چی به چیه🥲

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماله تو اصلا معلوم نیس خیلی مال منو میدی اون کیسه پر از گرد گردی های ریزو درشت بود

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
تنبلی تخمدان رو اکثرا داریم.و چیز خطرناک و ترسناکی نیست ک بترسین عزیزم.قابل کنترل

من به زور تونستم لاغر کنی

میترسم دوباره چاق شم چون یکم شکم اوردم🥲

تنها مشکلم همینه

ماله تو اصلا معلوم نیس خیلی مال منو میدی اون کیسه پر از گرد گردی های ریزو درشت بود

یعنی کمه؟

درمان کردی گلم

یعنی کمه؟درمان کردی گلم

تنبلی تخمدان هیچ وقت درمان شدنی نیست گلم همیشه همراهته .باید فقط مراقب هاشو انجام بدی دارو بخوری و..... 

شاید برا مدت کوتاهی خوب بشی اما دوباره برمیگرده . من هم دکترم بهم گف هم تو تمام اطرافیان دیدم .برا من تنبلی تخمدان پلی کیستیک بود پی سی یو اس بودم 

برا شما تو عکس معلوم نیس ولی فکر کنم کم باشع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
پس چطور با ۵۸ کیلو وزن تنبلی گرفتم🤦🏻‍♀️

ربطی به وزن نداره عزیزم .

اما چااقی هم میتونه باعث تشدید تنبلی تخمدان بشه .چرا ؟ چون چربی دور تخمدان و رحمو میگیره و باعث تنبلی میشه .اما نمیشه گف چون چاقی تنبلی گرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنبلی تخمدان هیچ وقت درمان شدنی نیست گلم همیشه همراهته .باید فقط مراقب هاشو انجام بدی دارو بخوری و.. ...

پس باید رعایت کرد ..

من امروز شنیدم دارم یطور شدم انگار جا خوردم 

من اصلا قند شیرینی و..نمیخورم شاید هفته ای یبار هوس کنم

امیدوارم درست شه(:

پس چطور با ۵۸ کیلو وزن تنبلی گرفتم🤦🏻‍♀️

اصلاح سبک انجام بده پیاده روی ....خب گفتی شکم داری خواهر منم خیلی شکمش بزرگه کلا سال تا سال پریود نمیشه دکتر بهش گفته چربیا باعث شدن که تخمدان غیر فعال بشه... البته خودم هم هیکلم متناسبه ۶۶کیلوم با قد۱۶۶ولی شکم و پهلو م بزرگه

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
اصلاح سبک انجام بده پیاده روی ....خب گفتی شکم داری خواهر منم خیلی شکمش بزرگه کلا سال تا سال پریود نم ...

مرسی عزیزم بیشتر رعایت میکنم از این به بعد

پس باید رعایت کرد ..من امروز شنیدم دارم یطور شدم انگار جا خوردم من اصلا قند شیرینی و..نمیخورم شاید ه ...

انشلله .هر سوالی داشته باشی در خدمتم گلم اینو کسی میگه بهت که ۶ سال برای درمان تنبلی تخمدان رفته دکتر 😂 تقریبا میشه گفت هر ماه چند بار میرفتم دکتر .یکسالم اقدام کردم برا بچه رفتم دکتر نشد دیگه بیخیال شدم البته خیلی بچه رو سفتو سخت و جدی پیگیر نبودم دکتر گف اقدام کن کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40