2777
2789
عنوان

شما بددین با این شرایط واسه شب چله میرفتین خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 51 پست
کجا بری ؟والا من که تاره عروس نیستم ، وقتی همسرم نیست نمیرمتو کجا میخوای بری

جدا از موضوع اسی ،

اینجا چرا میگن فقط با شوهرتون برید خونه مادرشوهر؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

دقیقا اخه این سه سال نیومدن حتی بعد الان که خودم گفتن حتما چیزی گرفتن اونم باز میخان نیان و منو دعوت ...

يازده ساله عروس شدم 

تازه چند ساليه عقلم اومده سر جاش نكنيا 

بخدا نميگن چه عروسمون خوبه بدتر تا ميكنن باهات 

چقد من خوب بودم و چه ها كردن 

چند ساله خودمو كشيدم كنار كه كاش زودتر عقلم ميكشيد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حتی عید هم نیوردن خریدن برا عید ولی دادن دست خودم گفتن ببر خونه خجالت هم نکشیدن

وا

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

نمیرم فقط ی بهونه نیاز دارم

خونه مادربزرگم دعوتم هم به مناسبت يلدا هم روز مادر 

يا خالم يا هركسي كه تازه دختر عروس كرده برا دخترش يلدايي ميارن همه رو دعوت كرده 

پياز داغشم زياد كن 

بفهمن فاقد شعورن

جدا از موضوع اسی ،اینجا چرا میگن فقط با شوهرتون برید خونه مادرشوهر؟

خب دوست دارید برید

من خودم بدون همسرم هیچ جا مهمونی نمیرم . حتی بگن یه مهمونی زنونه اس کلا نمیرم . مدل اخلاقیمه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیرم فقط ی بهونه نیاز دارم

بگو همسرم که نیست . معمولا سال اول خانواده ی داماد میان 

خودت نگو همسرت بگه بهشون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چون ما با اونا فاميل نيستيم جز با وصلت همسرمون يا مجردي يا تازه عروس يا خانواده همسرت ادماي درستين

اها 

منم ک خیلی کم میرم تنهام نمیرم معمولا 

نه مجردو تازه عروس نیستم