2777
2789
عنوان

پریود بودنی چیکار میکنید برای خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 67 پست
سعی کن مصرف کنی عزیزم

آره حالا بعضی مواقع به زور هم که شده میخورم ولی کلا از گرمیجات خیلی بدم میاد دلیل دل درد هامم همینه 😕

چشم هایت دمپایی خیس و دل من جوراب بی دفاع ...                    💙 🇷🇺 💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مومن بگو چی بخوریم من بشخصه گوشت نخورم افسرده میشم و باهمه دعوا دارم البته بگم این اخلاقمه ها و ...

عزیزم پایین تر گفتم چی خورده بشه خوبه سعی کنید در دوران پریود رعایت کنید از قدیمی تر ها بپرسید می‌بینید اصلا گوشت و ترشی و سردی و... نمیخوردن در پریود و بیماری زنانه هم به سراغشون نمیومد 

چ ب خودتون می‌رسید من نهایت دوتا ژلوفن بندازم بالا و ب زمین و زمان فحش بدم

😂😂مجردی همین بودم منم

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

چقدر به خودت می‌رسی !

با این حال سه سال درگیر تنبلی تخمدانم بهترین متخصص ها رفتم ولی همش موقت با قرص و دارو درمان میکنن 

به خودم میرسم حداقل سالهای بعد اگه خواستم یه بچه بیارم بتونم

عزیزم ماهی سردیه اذیت نمیکنه؟

ن عزیزم شما راجبش تحقیق کن ، تو دوران قاعدگی خواه یا ناخواه دچار افسردگی میشیم اکثرا و ماهی چون امگا3 داره این علائم و کاهش میده تاحدودی...  واسه کمبودِ اهن وپروتئین هم عالیه ...

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡