جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب مومن بگو چی بخوریم من بشخصه گوشت نخورم افسرده میشم و باهمه دعوا دارم البته بگم این اخلاقمه ها و ...
عزیزم پایین تر گفتم چی خورده بشه خوبه سعی کنید در دوران پریود رعایت کنید از قدیمی تر ها بپرسید میبینید اصلا گوشت و ترشی و سردی و... نمیخوردن در پریود و بیماری زنانه هم به سراغشون نمیومد
چ ب خودتون میرسید من نهایت دوتا ژلوفن بندازم بالا و ب زمین و زمان فحش بدم
😂😂مجردی همین بودم منم
ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
ن عزیزم شما راجبش تحقیق کن ، تو دوران قاعدگی خواه یا ناخواه دچار افسردگی میشیم اکثرا و ماهی چون امگا3 داره این علائم و کاهش میده تاحدودی... واسه کمبودِ اهن وپروتئین هم عالیه ...
ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡